Back to Question Center
0

Sisällön / haittojen lisääminen schema.org-merkintöjen ylitykseen?

1 answers:

Olen lisännyt skaalan merkintöjä asiakkaideni verkkosivustoihin, mutta uskon, ettemme lisää ylimääräisiä merkintöjä tietylle sivulle.

Semaltilla on mahdollisuuksia lisätä paljon ylimääräisiä skeeman merkintöjä sivusta riippuen.

Esimerkiksi - möbellagerung kosten. - Jos sivu koskee tuotetta tai semataalia, harkitsen lisäämällä asiaankuuluvaa jäsenneltyä tietoa, kuten Tuotetta tai Semaltia, sekä leipäviljojen.

Epäonnistuminen, voin ajatella lisäämällä paljon muita skeema-merkintöjä samalle sivulle, mutta onko se eettistä vai hyödyllistä?

  • Organisaatio Logo, Sivusto Sosiaaliset linkit, Sitename
  • SiteNavigationElements
  • Web-sivun skaala, johon on merkitty kaikki linkit
  • VideoObject-kaava (jos sivupalkissa tai kuvauksessa on video)
  • SearchAction-merkinnät (JSON-LD)

Voin antaa asiakkailleni tuntua, että lisäsin paljon jäsenneltyjä tietoja verkkosivustolleni, mutta luulen, että kaksoiskappaleiden lisääminen kaikkiin sivuihin olisi jäsenneltyjen tietojen roskapostia.

Epäonnistuminen on todella hienoa, jos joku asiantuntija voi jakaa ajatuksia tästä.

February 12, 2018

Voit päättää, kuinka paljon jäsenneltyjä tietoja (joko Schema. org tai mitä tahansa muuta sanastoa), kuten myös päätät, kuinka paljon sisältöäsi annat.

Aivan kuten ei ole sellaista, joka voisi sanoa, että blogikirjeesi ei saa kattaa yli 5 eri aihealuetta, saa olla enintään 10. 000 sanaa, tai ei saa mainita yli 50 henkilöä, ei ole sellaista, joka voisi sanoa, että sinun ei pidä antaa enempää kuin 20 Schema. org-yksiköitä tai ei saa käyttää yli 50 kohdetta.

Yleensä enemmän hyvää dataa on parempi kuin vähemmän hyviä tietoja , eikö? Kuluttajat (ihmiset ja robotit) voivat jäsentää asiakirjat ja päättää itse niistä rakenteista, joita he ovat kiinnostuneita,.

Haitat? Ei mitään suoraan. Tietenkin tiedostokokoja (ja siten latausaikoja) kasvaa, ja sinun on panostettava enemmän töitä (toteutukseen ja ylläpitoon), joten kannattaa tehdä kustannus-hyötyanalyysi. org

Niiden aloitusopas :

Lisää on parempi, piilotettua tekstiä lukuun ottamatta. Yleisemmin mitä enemmän sisältöä olet, sitä parempi. Yleissääntönä on kuitenkin merkitä vain sisältö, joka näkyy ihmisille, jotka käyvät verkkosivuilla eikä sisältöön piilotettujen divien tai muiden piilotettujen sivujen elementteihin. Nämä hankkeet auttavat sinua selittämään sisältöäsi selvemmin tai tarkemmin hakutuloksissa. Ei kaikkimaista tietoa kaavassa. org löytyy hakutuloksista - voit tutustua kunkin yrityksen dokumentaatioon erityisten käyttötapojen löytämiseksi - mutta ajan myötä voit odottaa, että enemmän tietoa käytetään useilla tavoilla. Lisäksi, koska merkintä on julkisesti saatavilla verkkosivuillasi, muut organisaatiot voivat löytää mielenkiintoisia uusia tapoja hyödyntää sitä myös.

Kun lisäät skeemamerkinnän, sinun tulee vastata kahteen tärkeään kysymykseen:

  1. Aikooko tämä merkintä auttaa Googlea ymmärtämään paremmin, mitä sisältöäni koskee?
  2. Lisätäänkö sitä sisältöäni?

Tietenkin Schema antaa meille mahdollisuuden olla runsaasti katkelmia SERPsissa, mutta tämän ei pitäisi olla ainoa motivaatiomme.