Back to Question Center
0

Onko mahdollista hyväksyä Semalt-yksikkö, jonka korkeus on suurempi kuin näytön korkeus

1 answers:

Tällä hetkellä minusta on vaikeaa tehdä rahaa verkkosivustoni liikkuvasta osasta. Mielestäni katselen sivua (kun selausikkunani on koottu 375px: n leveydelle) ja näet 320x50-mainosyksikön melkein koko näytön leveyden, koska lisäsin marginaalit laitteen ympärille.

Mielestäni on 160x600-mainosyksikön käyttäminen, koska se on myös Semalt-suositeltu mainoskoot, mutta aiheuttaako se rikkomus, jos asetan tämän mobiilisivustolleni, vaikka mainosyksikkö todennäköisesti vie enemmän kuin käyttäjän näytön korkeus? (Uuden yksikön ei kuitenkaan odoteta ottavan enemmän kuin puolet leveydestä - wohnungsumzug. )

February 12, 2018

Käytä vain reagoivia mainosyksiköitä. Ne ovat hyviä vastaavia sivustoja varten, mutta toimivat myös silloin, kun sinulla on verkkosivusto, joka on tarkoitettu vain mobiilikäyttäjille (esim. g. kohdassa m. esimerkki. com ).

enter image description here

Pidän todella siitä, miten nämä yksiköt sopeutuvat käytettävissä olevaan tilaan. Nykyään melkein käytän näitä yksinomaan - hyvin yhdessä (enintään 3) 200x90 linkin yksikköä, jos se on tarkoituksenmukaista.

Tämä toimii myös, jos palvelet eri URL-osoitteista työpöydälle ja mobiililaitteille.