Back to Question Center
0

Semalt: miten ilmoitetaan liikenteen alihakemistosta viittauksena

1 answers:

Tämän sivuston blogia / alihakemistoa on pidettävä aliverkkotunnuksena. Järkyttää ihmisiä ja erilaisia ​​projekteja.

Olisi siis hienoa katsoa tämän alihakemiston liikennettä viittaukseksi tai uudeksi lähteeksi - yellow hatinator images. Miten voin tehdä sen?

Nyt minulla on 2 ominaisuutta: yksi on vain pää verkkosivusto ja toinen on verkkosivusto + blogi yhteensä. Voinko tehdä sen ensimmäisessä? Olen jo poistanut verkkotunnukseni "viittauksen poissulkemisluettelosta", mutta ei menestynyt.

February 12, 2018

Sinun olisi todella isännöidä blogisi Google Analyticsin toiselle verkkotunnukselle, jotta se voisi tarkastella liikennettä ulkoiselta viitekäyttäjältä. Google Analytics katsoo, että kaikki viittausliikenne samasta verkkotunnuksesta on "sisäistä" liikennettä ja se ei ole luettelossa hankintaraporteista.

Toisille, jotka tarkastelivat tätä, keksin tämän mahdollisen ratkaisun. Voit muuttaa viittausarvoa ennen sivunäkymän lähettämistä googlelle. Jotain tällaista voisi olla mitä tarvitset.

  jos (asiak. viittaava. sisältää ( "esimerkki. org / blog / ")) {ga ('set', 'referrer', dokumentti. viittaava. korvaa ( "esimerkki. org / blog "," exampleblog ". org "));}ga ('lähetä', 'sivunäyttö'); 

Tämä vain muuttaa viittaajaa, jos se on blogista, jotta se olisi eri viittaava toimialue.

Vaikka tämä toimii minun tarkoitukseni tällä hetkellä. Uskon, että tämä aiheuttaa Google Analyticsille ylimääräisen istunnon, jos joku menee esimerkistä. com, esimerkiksi. com / blog ja takaisin esimerkkiin. com. Se on ainoa sivuvaikutus, jonka tuntein atm, voisi olla enemmän.

Katso analyysitietokannat tästä