Back to Question Center
0

Kun verkkotunnuksen juurisivulla ei ole tiettyä sivustoa, miten kävijät ohjataan kielikansioihin? - Epäonnistuminen

1 answers:

Kysymykseni ei ole tekninen (miten se tehdään käyttäen X teknologiaa), se on valittavan asianmukainen lähestymistapa, joka on hyvä SEO.

Kuvaus

Sanotaan, että minulla on verkkosivusto . com - vps server host. Se on monikielinen sivusto, mutta oletuksena ei oletuskieltä juuressa . Sen sijaan haluaisin ohjata oikeaan alihakemistoon, joka perustuu http_accept_language (tai mikä tahansa muu ehto, mitä tahansa) pitää asiat johdonmukaisina. Kunto on vähäpätöinen nyt, mutta helpomme esimerkin avulla:

   esimerkki. com # ohjaa .esimerkki. com / es # ./ es jos espanjalainen on hyväksytty kieli
esimerkki. com / da # ./ es jos tanskalainen on hyväksytty kieli
esimerkki. com / fi # ./ en muuten  

He ovat itse asiassa samat sivustot, käännetty sisältö, joten jos esimerkki. com / fi / items / 1 on olemassa myös myös / es / items / 1 ja / da / items / 1 . Tietenkin kaikilla sivuilla on vaihtoehtoista hreflang linkkiä jne.

Kysymys

Onko se hyvä suunnittelu? Voitteko kertoa minulle, miksi jos ei? Ja miten se pitäisi tehdä?

February 12, 2018

Monet monikielisistä sivustoista eivät ole URL-osoitteessa oletus / ensisijaista kieltä

, mutta mielestäni on parempi sisällyttää se . Joten kyllä, mielestäni se ei ole vain hyvä suunnittelu, se on paras.

Se ehdottaa itse käyttää juurisivua sivuston / kielen valitsijana

Tärkein asia (ja kuten mainitsitte jo, teet jo sen) on, että se ei ole ainoa tapa valita kieli. Käyttäjien (ja hakukoneiden) pitäisi pystyä siirtymään nykyisen sivun käännöksiin kielen vaihtajalla / vaihtoehtoisella + hreflang linkillä. g. kotisivusi, joka näyttää klikattavan maailman kartan

(En ymmärrä, miksi tämä voisi olla hyödyllinen ja mielestäni se on huono muotoilu (koska valintasivu ei ole käännös kielikohtaisesta kotisivulta), mutta ne mainitsevat sen dokumentaatiossa , joten mielestäni on parempi huomata se myös täällä. )

 • Jos ohjataan, älä käytä 301 . Koska uudelleenohjaus perustuu muuttuviin / käyttäjäkohtaisiin ehtoihin, se ei ole pysyvä. Ja luultavasti et halua sen tallentuvan välimuistiin käyttäjälle (joka saattaa muuttaa e. g. hyväksyttyjä kieliä selaimessa ja palata juurisivulle).

  302 ( tai ehkä 307 ? ) näyttää olevan oikea tilakoodi.

 • Ehkä: Voisit harkita noindex tätä juurisivua, jos se on oikeastaan ​​vain linkkiluettelo.


 • ¹ Muuten sivustot, jotka käyttävät aliverkkotunnuksia ( en. esimerkki org ? Mielestäni ratkaisu on tässä tapauksessa sama.

  ² Olosuhteet voivat olla Accept-Language -otsikko, IP-osoite tai mitä tahansa asiaa mielessäsi.

  Mielestäni SEO-ystävällisin tapa olisi määrittää oletuskieli. Tämä sisältö toimitetaan /. Kaikki muut kielen kotisivut tulevat / lang /. Ja kuvioon @unor ehdotetaan edelleen sovellettavaksi: etuliite kaikki sisältö / lang /, esimerkiksi / lang / about-xy / - myös oletuskieliä, koska se on yleinen käytäntö.

  Miksi se voisi olla parempi palvella todellista sivua? Minulla on ollut tapauksia, joissa kerran oli / sivu, mutta sitten järjestelmä muuttui 302 uudelleenohjaukseksi kaikille kielille. Sitten alkuperäiset / pidettiin indeksoidusti ja näkyivät hakutuloksissa (vanhentuneessa otsikkokuvana jne.) Ikäryhmissä. Joten, tämä on asia: tärkein URL-osoitteesi /, ohjaa uudelleen 302: lla! Tai se näyttää luettelon kieliyhteyksistä (en varmasti ole "noindex" /), hyödytön SEO, joten tuhlaa mahdollisuuksiasi. Jos käytät ccTLD-tiedostoja, voit välttää tämän ongelman kokonaan. Olen myös kuullut ihmisten sanovan, että olisi parempi olla / sivu, joka palvelee 200 vastausta. Et kuitenkaan löydä tätä viestiä enää.