Back to Question Center
0

Semaltin aloitussivu kotisivulla - ylläpitää rankingit

1 answers:

Minulla on hyvin suunniteltu kotisivu, SEO on yhtä hyvää kuin se voi saada ja hän tasaa melko hyvin koukuilla, saada hyvää liikennettä hänen sivustolleen.

ONGELMA

Vaikka hän saa (hyvin) hyvää liikennettä verkkosivuille, hän ei muunna / saa melkein tarpeeksi johdotuksia (jälleen kotisivu täydellisesti suunniteltu tähän)

ADWORDS

Outoa asia on hänen Semalt-kampanja, jossa on vain aloitussivu, joka tarjoaa täsmälleen saman palvelun, muuntaa uskomattomuutta hyvin puhumme lähes 20 prosentin muuntokurssista.

Mitä aiomme tehdä

Haluan setup puhdas puhdas aloitussivu kotisivulle navbar ontop pitää muita sivuja kuvassa.

Miten minun pitäisi tehdä tämä?

Ongelma on hänen kotisivunsa (indeksi. html) on sijoitettu hyvin (mutta ei muuntamalla) tarpeetonta sanoa haluamme säilyttää ranking koska se kesti 6 viikkoa hardwork

, jos aiot aloitussivun kotisivulle, mikä on paras tapa toteuttaa:

  1. Aseta 301 uudelleenohjaus hakemistosta. html aloitussivulle (mutta sitten käyttäjät eivät voi katsoa kotisivua, jota emme halua)
  2. Nimeä indeksi uudelleen - parco giochi al chiuso roma. html to moreInfo. html ja laittamaan aloitussivu indeksiin. html with rel = "canonical" to moreInfo. html (vanha kotisivut) säilyttääkseen sijoitukset ja linkittää oman pääomansa
  3. Vaihtoehto 3 . Minulla ei ole aavistustakaan, mitä muuta voin tehdä?

Huomautukset

Sivutunnisteen luominen tai uuden sivun aloitussivulle ei ole vaihtoehtoa, koska asiakas haluaa tuloksia ja nopeasti saimme hänelle hyviä tuloksia kuudessa viikossa, mutta hänen johdonsa eivät ole tulossa orgaanisten tuotteiden kautta joten käsittelemme melko vaikeaa asiakasta täällä

February 12, 2018
. Ensinnäkin sinun pitäisi kysyä, miksi se tapahtui.

AdWords-kampanjasi on määritetty TG (Sisältää, väestötiedot, Ikä, Avainsanat, Kiinnostukset jne.). Näin saat useampia johtajia kampanjastasi, koska käyttäjät ovat saapuneet siihen. toiminta. Sillä aikaaKotisivun tapauksessa (se saa enemmän liikennettä niiden tuotemerkistä, suora liikenteestä ja muutamasta avainsanoista), joissa enimmäkseen käyttäjät eivät ole sinun TG: nne.

Mikä nyt on ratkaisu tässä tapauksessa Google jo ehdottaa, että voit käyttää kampanjasi tuotemallin nimellä ottaaksesi sen avainsanaksi ja se alentaa CPC: tä aina.

Sinun pitäisi tehdä niin -

1. Jos molempien sivujen (kotisivun ja aloitussivun) sisältö ja CTA ovat lähes samat, ota kotisivusi aloitussivulta. (Se on helppo tehdä pienillä muutoksilla metaani & kaikki on OK. )

2. Jos niiden välillä on niin paljon eroja, laita navbar molempien sivujen päälle. [Kotisivulla - Laita navigaattori purkamissivulle ja varajäsenille]

Nämä kaksi menetelmää ovat minun testattu menetelmä ja kaikki on kunnossa. Vaikka tunnustan täten, miksi olin mennyt toisen vaihtoehdon takia, koska aloitussivuni ehdotettiin ja luotiin virastani;)

301 uudelleenohjaus ei ole vaihtoehto tässä tilanteessa. Se on ensimmäinen asia, jota ei pidä tehdä.

Mielestäni paras lähestymistapa tässä on toinen vaihtoehto

(Nimeä indeksi. html to moreInfo. html ja laita aloitussivu niinindeksi. html with rel = "canonical" to moreInfo. html (vanha kotisivu)sijoitusten säilyttämisen ja linkin säilyttämiseksi)

tällä asetuksella, säästät linkin tasa-arvoa ja sijoituksia. Se on totta. He voivat mennä vielä enemmän (ja haluaa) tämän kampanjan kanssa, jonka olet määrittänyt.

Se on parasta mitä voit tehdä nykyisessä tilassa. Mutta sinun on keskityttävä toiseen tulevaisuuteen ->

verkkosivuilla hän ei muunsa / saada melkein tarpeeksi johtaa

Jos voit antaa meille täällä hieman enemmän tietoa, näemme ongelman ydin. Koska jotain meni vikaan ensin.

3- voit käyttää palvelinpuolen url-kirjoitusta kirjoittamaan kaikki / indeksi. html pyytää / new-index. html .

mitä tapahtuu "yleiskatsaus"?

kaikki toimii hyvin ilman asiakaspuolen uudelleenohjausta.

mitä tapahtuu "teknisesti"?

, kun asiakas osuu palvelimeen ja pyytää indeksiä. html , palvelin"sisäisesti" käsitellä kyseisen url -indeksin. html ikään kuin se olisi uusi indeksi. html

voit lukea "url rewriting" palvelimelle, jota käytät lisätietoja.

. html-sivu, koska sivustolla on kunnollinen määrä liikennettä, voit helposti kerätä tietoja A / B-testiin.

A / B-testaus (tunnetaan myös split-testauksena tai kauhan testauksena) on atapa verrata kahta versiota verkkosivusta tai sovelluksesta kutakinmuut määrittämään, mikä toimii paremmin. Luomalla A ja Bversiota ja testata niitä toisiaan vastaan, voit käyttää tietoja &tilastot uusien suunnittelumuutosten vahvistamiseksi ja tuloksen parantamiseksihinnat. https: // www. optimizely. com / ab-testing /

Kummallakin 301: llä tai nimeämällä etusivulle löysit rankingit. Mielestäni olet jo tehnyt tehtävän ensimmäisen osan - sivusi (etusivulla). Nyt on aika optimoida sen muuntokyky.

Jos luot uuden aloitussivun, sinut pakotetaan suorittamaan tehtävän molemmat osat - sinun on ensin pakko saada äskettäin luotu aloitussivu sijoitettavaksi (samoille) avainsanoille, joille etusivu on jo rivit. Ja sitten sinun on pakko jälleen optimoida sen muuntokyky. Tästä näkökulmasta optimoi paremmin tuloksia kotisivullasi.

Useimmiten en suosittele käyttämään etusivua tuotteen laskeutumisena + tulossivulta. Mutta teidän tapauksessanne näyttää olevan enimmäkseen nopea ja työmääräinen tapa saavuttaa tavoitteet.

Ongelma sinulla on nyt, että kotisivu on erilainen kuin hyvä muuntamalla tuotteen aloitussivu. Tavoitteen saavuttamiseksi sinun on kuitenkin suunniteltava uudelleen kotisivusi tällä tavalla, kuten hyvät muuntamissalasivut, jotka näyttävät:

  • tuotteen kuva,
  • tuotekuvaus,
  • toimintapyyntö,
  • luottamusmerkinnät,
  • Osta nyt -painiketta.

Kaikki etusivun lisävarusteet asetetaan taitteen alapuolelle, joten taitoksen yläpuolelle asetetaan vain myyntiyksikkö.

. Sanotte, että sillä on erinomainen sijoitus, mutta liikenne, jota se houkuttelee, ei muutu. Tämä saa minut ajattelemaan, että kotisivusi saattaa olla väärässä sisällössä, ja että "aloitussivu" pitäisi olla kotisivusi.

Tietenkin on vaikea sanoa tietämättä, mitä sisältöä on esillä jokaisella sivulla ja niin edelleen, mutta mikä hyöty on kotisivu, joka toimii hyvin, mutta ei toimi? Joo, saat liikennettä, mutta kukaan ei osta Oletko yrityksissä näyttämään ihmisille asioita tai myymällä ihmisiä asioihin?