Back to Question Center
0

Pitäisikö minun keskittyä SEO-ponnisteluihin?

1 answers:

Olen franchising-henkilö, jolla on sijainti -sivu ( http: // example. com / locations / florida / south-brandon ) mutta koska se ei ole mobiili ystävällinen ja puuttuu hyvä CTA, luotiin aloitussivu AdWordsille ( http: // www. myexample. com /). Olen myös käyttänyt myöhemmin sijaissivua ja ohjannut linkin rakentamista siellä.

Haluan aloittaa blogin ja muiden SEO-ponnistelujen, mutta en ole varma, minkä sivun pitäisi yrittää sijoittaa - it outsourcing company peninsula. Mielestäni Minun täytyy vaihtaa linkkejä ja otan lyhyen aikavälin osuman, jos vaihdan; mutta onko parempi mennä eteenpäin ja tehdä se? Olen repeytynyt ja tarvitsen kokemukseen perustuvia ehdotuksia osoittaakseni oikeaan suuntaan!

February 12, 2018

En voi kommentoida kokemuksen perusteella, koska olen suhteellisen uusi kentällä. Voin kuitenkin antaa sinulle vastauksen. Jotkut vastaukset ovat parempia kuin mitään vastausta, eikö?

Molemmissa lähestymistavoissa on etuja ja haittoja. Haitat ovat se, että saatat saada joitain etuja paikallisesta hausta esimerkin sivuryhmän vuoksi. com ja lisäämällä ponnisteluja sen parantamiseksi on helpompaa. Kaikki viittausliikenne tulee esiin. com, mutta myynti tapahtuu esimerkiksi. com, eikö? On mahdollista, että menetät jonkin verran liikennettä. Jos ymmärrän, että se on oikein, se vie kolme napsautusta AdWordsista (minun esimerkki. com esimerkiksi. com to action -painike). Tämä on paljon mahdollisuuksia huomattavaan liikennetappioon.

Etuna on kuitenkin, että olet jo maininnut, voit muokata sivua tarpeitasi vastaavaksi. Tämä tarkoittaa, että voit luoda parempia hakukoneoptimoidut sivut, parantaa sisältöä ja optimoida sen matkapuhelimille. Kyse on kaiken etujen ja haittojen punnitsemisesta.

Toivottavasti tämä auttoi