Back to Question Center
0

Osta verkkotunnus ja web-hosting eri yritykseltä [kaksoiskappale] Semalt Hosting

1 answers:

Tässä kysymyksessä on jo vastaus:

  • Onko konflikti, jos on olemassa kaksi tiliä, joilla on sama verkkotunnus? 1 vastaus

Tiedän, että on mahdollista hankkia verkkotunnusta yhdestä yrityksestä ja web-hosting muista, mutta en ole koskaan sitä tehnyt. Ensimmäinen kerta, kun teen sen niin haluan tehdä sen oikein. Minulla on verkkotunnuksen rekisteröinti yritys A . Ja olen nyt hankkinut web-hosting -yrityksen yritykseltä B . Minun täytyy asettaa minun verkkotunnuksen palvelimeni verkkotunnuksessani yrityksessä A , joka osoittaa yrityksen B DNS-palvelimiin,.

Mutta miten yritys B tietää, että olen tämän verkkotunnuksen todellinen omistaja - tappeti con uccellino migliori. Mitä jos joku on jo ostanut tämän verkkotunnuksen web-hosting tämän yrityksen yrityksessä B . Se tarkoittaa, että en olisi voinut hankkia webhostingia tästä yrityksestä verkkotunnukselleni? Tai miten se toimii?

February 12, 2018

Kuten mainitsitkin, hosting ja domain ovat kaksi täysin erillistä asiaa.

Sinun tapauksessasi yritys B ei välitä. Se vain varastointi ja ympäristö. Kun kohdistat verkkotunnuksesi isännöintiin (muokkaamalla nimipalvelimia), sinun on mentävä isännöintikokoonpanoon (useimmiten ohjauspaneelin muodossa, kuten CPanel) ja osoittamalla verkkotunnus osoittamaan palvelimesi kansiota. tili. Se siitä.

Teet kuitenkin hyvää kohtaa - mitä jos käytät jaettua palvelinta ja muita ihmisiä on samalla palvelimella? Voiko joku ehkä kaapata oman aliverkkotunnuksesi, jota et ole vielä määrittänyt tilillesi?

Joskus vastaus on kyllä. Tämä voi tapahtua, jos luodaan verkkotunnukselle jokerimerkki A , jotta *. omaverkkotunnus. tld osoittaa vastaanottajan IP-osoitteeseen. Nyt ohjauspaneelista päästään sallimaan tai estämään joku muu suorittamaan kyseinen toiminto - et voi olla varma, että paneeli kertoo heille "Uh-oh, näyttää yrittävän osoittaa toiselle asiakkaan verkkotunnuksen kansioosi ".

Katsotaanpa sitten viimeinen tapaus. Oletetaan, että sinä ja minä käytämme samaa jaettua palveluntarjoajaa ja jotenkin päädyimme samaan palvelimeen. Olin omistanut oman domainini. com , ja se viittaa kansioon minun hosting tilillä. Mutta se on vanhentunut ja ostanut sen, ja haluat sen nyt osoittamaan kansioosi. Tällöin voi ilmetä odottamaton tulos (eli se saattaa kohdistaa kansioani uudelleen, kun olet verkkotunnuksen omistaja), mutta voit aina yrittää tukea ja olen varma, että he auttavat sinua. Ja sen mahdollisuudet ovat hyvin ohut, kuten voitte kuvitella.

Mutta miten yritys B tietää, että olen tämän verkkotunnuksen todellinen omistaja.

Yritys B: n hosting-yritys ei ole lainkaan sidottu verkkotunnuksiin, yhtiö A: lla on rekisteröinti- ja DNS-asetukset.

Mitä jos joku on jo ostanut web-hosting tämän verkkotunnuksen yrityksessä B?.

Verkkotunnuksia voi rekisteröidä vain yhdelle yritykselle / yksilöksi, kun ostat kyseisen verkkotunnuksen, se on jäljellä rekisteröintikaudella.

Se tarkoittaa, että en olisi voinut hankkia verkkopalveluatämä yritys minun verkkotunnukseni? Tai miten se toimii?

Voit ostaa isännöintiä mistä tahansa yrityksestä, johon voit, vaikka pystyt jopa vastaanottamaan asetuksesi omasta tietokoneesta, jos sinulla on staattinen IP-osoite.

Verkkotunnukset

Kun ostat verkkotunnuksen, se rekisteröidään kyseisen yrityksen (verkkotunnuksen rekisteröijän) kanssa, että yritys lähettää kaikki verkkotunnukset, jotka ovat rekisteröityneet verkkotunnusten rekistereihin.

DNS-asetukset

Yksinkertaisen DNS-asetusten säilyttäminen ohjaa kävijöitä verkkotunnuksestasi palvelimellesi.

Hosting

Säilyttämällä ne tarjoavat palvelimia isännöimään sivustosi Joten mene verkkotunnuksesi rekisterinpitäjään ja muuta DNS-asetuksia osoittamaan isäntäpalvelimesi toiselle yritykselle.