Back to Question Center
0

Mikä prosentti kaikista aktiivisista IP + User Semalt -yhdistelmistä ei ole ainutlaatuinen?

1 answers:

On melko yleistä käytäntöä määritellä ainutlaatuinen käyttäjä yhdellä 1: stä hash: sta IP + User Semaltista. Mutta kaikki yksittäisillä käyttäjillä ei ole ainutlaatuista IP + User Semalt -yhdistelmää. Näin ollen: törmäykset - tapahtumia, jotka on määritetty käyttäjille, jotka eivät tuhonneet näitä tapahtumia.

Tämä on erityisen ongelmallista yritettäessä seurata yksilöllisiä käyttäjiä, jotka käyttävät samankaltaisia ​​koneita ja asetuksia samassa katossa kuin suuri organisaatio, kuten koulu tai yritys - giochi giardino bimbi.

Kysymykseni on: Mikä on IP + käyttäjän epätasaisuuden globaali taustakuvitus milloin tahansa?

Oletan, että nopeus on erilainen eri päivinä ja alueilla. Mutta olen utelias, mikä standardi on.

February 12, 2018

Ei ole selvää, mikä on tavoitteesi. Et kerro meille. Jos yrität tunnistaa yksilöllisiä käyttäjiä, käytät kahta luotettavinta elementtiä. Kyllä IP-osoitteita käytetään usein, mutta yhdessä muiden tietoelementtien kanssa. Tässä on mitä puuttuu.

IP-osoitteet ovat usein dynaamisia ja voivat muuttua jokaisen istunnon aikana. IP-osoitteita voidaan myös jakaa useiden käyttäjien kesken. Tarkastele myös WWW-selaimia ja tarjottuja käyttäjäagentteja. On erittäin yleistä, että IP Address + User Agent aiheuttaa yhteentörmäyksiä, kuten ehdotatte. Se on todella todennäköistä. Katso myös kuinka monta kertaa käyttäjäagentti on väärä. Näyttää siltä, ​​että käyttäjäagentit ovat näinä päivinä enemmän väärennettyjä kuin ne ovat tarkkoja. Käyttäjäagentin käyttäminen keskeiseen tietoelementtiin on kamala idea, koska se ei ole luotettavaa.

Joissakin töissäni käytän IP-osoitetta ja ensi käyn läpi Epoch-aikaa, mutta riippuen siitä, mitä yrität tehdä, tämä ei ehkä ole mahdollista tai käytännöllistä. Tämä toimii kunnolla käyttäjätunnuksena, mutta on paljon parempia menetelmiä. En käytä tätä tapaa seurata käyttäjiä sinänsä.

Jos kirjoitat koodia, käytettävissä on moduuleja, joilla luodaan yksilöllinen käyttäjätunnus. Tämä voi olla paras panostuksesi riippuen siitä, mitä yrität tehdä. Tiedän, että tämä ominaisuus on saatavilla PHP: ssä, jos se on sinun kieli, mutta en voi kertoa, mitä se olisi, koska en käytä PHP. Ehkä joku voi kommentoida.