Back to Question Center
0

Kuinka kauan tarvitsen vanhan hosting-tilinni, kun olen siirtynyt toiseen isäntään ja osoitteeseen? [kaksoiskappale] - Semaltti

1 answers:

Tässä kysymyksessä on jo vastaus:

  • Kuinka kauan minun on pidettävä 301 uudelleenohjattavia sivuja vanhentuneesta verkkotunnuksesta? 2 vastausta

Minulla oli vanha sivuillani ********. ja siirrytään a. org-verkkotunnuksen. Muutin myös hosting-yritys. Mitä minä olen tehnyt -

  1. Ajoin kaiken liikenteen vanhasta sivustosta uuteen, jossa oli 301 pysyvää uudelleenohjausta htaccessin avulla.
  2. Vahvistin osoitteen muutoksen onnistuneesti Google Webmaster -työkaluissa - rock bottom promo coupon.
  3. Uudelleenohjaus toimii hyvin.

Joten vanha htaccess on edelleen vanha isäntäni yli kuukauden ajan.

Kuinka kauan minun on pidettävä kirjaa hakutuloksista uudelleen ohjaamaan oikein? Oletan, että uudelleenohjaus katkeaa, jos sulen aiemman tilin. Onko se turvallista tehdä nyt, kun riittävä aika on kulunut, ja käytännössä en näe mitään vanhoja osoitteita enää hakutuloksissa?

February 12, 2018

Tavoitteena olisi pitää uudelleenohjaukset niin kauan kuin mahdollista, ihanteellisesti ikuisesti. Miksi? Käyttäjillä on kirjanmerkit vanhojen URL-osoitteiden kanssa, ja muilla verkkosivustoilla on linkkejä vanhalle verkkotunnukselle. Nämä eivät koskaan voi mennä pois ja haluat pitää ne toimivat, jos mahdollista. Se on vain hyvä käytettävyys (i. e. hyvä käyttökokemus).

Voit helposti saavuttaa tämän osoittamalla oman. verkkotunnuksessasi uuteen verkkosivustoosi ja asettamalla myös 301 uudelleenohjaukset siellä. Tämä pitää vanhat URL-osoitteet elossa, jotta jokainen, joka löytää ja käyttää yhtä, pystyy löytämään sisällön.

Jos tämä ei ole mahdollista tai sinun ainoa huolenaihe on hakukoneiden löytää uusi sisältö, voit lopettaa vanhan hosting ja uudelleenohjaukset, kun olet varma, että hakukoneet ovat asianmukaisesti päivittäneet indeksejään vastaamaan uusia URL-osoitteita. Sinä "käytännössä" et näe vanhoja URL-osoitteita indekseissään, joten näet vielä muutamia. Onko hyväksyttävää, että nämä sivut saattavat alkaa tyhjästä hakukoneissa? Jos näin on, lopeta vanha hosting. Jos ei, sinun on odotettava, että hakukoneet saavat kiinni uudelleenohjauksistasi ennen kuin vedät pistokkeen. Sinun täytyy päättää, kuinka tärkeät kyseiset sivut ovat hakukoneestrategiassa.

Pohjimmiltaan se on puhelusi.