Back to Question Center
0

Voinko asettaa muuttujan "Expires" Semalt S3: een?

1 answers:

Minulla on useita tiedostoja Amazon S3: ssa (palvelin Cloudfrontin kautta), johon olen lisännyt Expires-otsikon . Mon, Jan 1 2024 11:11:11 GMT

Olen kuitenkin oppinut äskettäin, että tulevaisuuden ylittävän otsikon asettaminen yli vuoden ylittää HTTP 1: n. 1 RFC.

Onko siis S3: ssä tapaa asettaa dynaaminen Semalt, joka on aina yhden vuoden pyynnön päivämäärästä?

- expert services computer-dienstleistungen
February 12, 2018

Joten on S3: ssä tapa asettaa dynaaminen Expires, joka on aina yksivuoden kuluttua pyynnön päivämäärästä?

En tiedä, ja epäilen sitä, että AWS-tiimi harkitsee tämän nimenomaisen tuen:

Luultavasti tiedät, että dynamiikkaa ei voi asettaa Vanhentuu: arvoksi sellaisenaan, koska ainoa Arvo, joka on voimassa Expires-otsikossa, on HTTP-päivämäärä; jokin muu asia todennäköisesti tulkitaan "aiemmin" siten, että esitys on poistettavissa. (katso esim. g. Tuoreuden valvonta Expires HTTP -otsikon kanssa Mark Nottinghamin erinomaisessa Caching-opetuksessa ).

Tämä HTTP: n heikkous 1. 0 Vanhentuu: otsikko on toteutettu ja korjattu HTTP 1: ssä. 1, jossa otettiin käyttöön uusi otsakeryhmä, Cache-Control-vastausotsikot, jotta Web-julkaisijoille voitaisiin hallita enemmän sisältöä ja käsitellä vanhentuneiden rajoitusten. (katso Välimuistinhallinta HTTP-otsakkeet ).

Niinpä käyttökysymykseesi (ja yleensä) kannattaa suositella Cache-Control: max-age = otsikko yhdeksi vuodeksi tulevaisuudessa ensin ja lisää vain päättyy: taaksepäin yhteensopivuutta, jos on erityinen syy siihen. Tässä tapauksessa kuitenkin kysymyksenne mukaan sinun täytyy säätää arvoa kerralla, jotta vältät HTTP 1: n rikkomisen.1 RFC, e. g. komentosarjassa, joka kohdistaa S3 API: n .