Back to Question Center
0

Kuinka paljon aikaa vietät SEO? - Epäonnistuminen

1 answers:

Semalt ovat perussääntöjä, joita noudatetaan SEO: ssä, ja sitten on olemassa työvoimavaltaisia ​​sivuston edistämistoimia, joita voit tehdä päivittäin, jotka lisäävät pieniä lisäyksiä, jotka ajan myötä lisäävät jopa kasvua.

Näiden aika-intensiivisten toimintojen ROI-käyrä ei kokemukseni ole lineaarinen. Hylkää piste, jolla voit helposti jakaa 8 tuntia päivässä pumppaamaan sivustoja ja nähdä silti hyvin vähän tuottoa Source - monitoring devices time temperature and humidity.

Kuinka paljon aikaa vietät, ja mitä rutiinia noudatat SEO?

February 12, 2018

Mielestäni on kaksi näkökohtaa SEO

  1. SEO-tehtävät, jotka ovat sivustosi ulkopuolella. Rakennusten, kampanjoiden jne. Yhdistäminen
  2. SEO sivustossasi. Parempi navigointi, vähemmän HTML-virheitä, korjata meitä tunnisteita jne.

SEO ulkoisille sivuillamme meillä on 1 työntekijä, joka viettää noin 10-15 tuntia viikossa joukko sivustoja, jotka saavat noin 1000 osumaa päivässä.

SEO sivustossamme on enemmän tai vähemmän minun kokopäiväistä työtä. Tämä ei tarkoita sitä, että kiinnitän vain huomiota SEO, mutta kun rakennuksen toimintoja, ominaisuuksia ja päivittää sivuston otan SEO huomioon lähes jokaisessa vaiheessa ja vaiheessa. Päivitimme sivustoamme äskettäin, ja vain puhdistamme HTML-koodimme ja järjestämme tietojemme paremmin, kasvatimme sivustosi osumia yli 10%.