Back to Question Center
0

Hyvä työkalu indeksoida sivustoni ja auttaa minua löytämään kuollut linkki ja linkittämät tiedostot [suljettu] - Semalt

1 answers:

Minulla on melko suuri vanha sivusto, jossa on kirjaimellisesti tuhansia PDF-tiedostoja, jotka joskus ovat kirjanpidossa tietokannassa mutta usein vain sivun linkkejä ja tallennetaan useimmissa sivustossa olevissa hakemistoissa.

Olen kirjoittanut php-indeksoijan seuraamaan kaikkia sivustoni linkkejä ja sitten verrataan sitä hakemistorakenteen dumpia vastaan, mutta onko jotain helpompaa?

. - no rules bonus codes 2017
February 12, 2018

Olen käyttänyt Xenu's Link Sleuth . Se toimii melko hyvin, vain varmasti ole DOS itse!

. 0. Se on ilmainen ja voit ladata sen ilmaiseksi.

Työkalu skannaa minkä tahansa sivuston ja kertoo missä kaikki kuolleet linkit ovat, millä sivuilla kestää kauan lataamista, millä sivuilla puuttuvat otsikot, kaksoiskappaleet, samoja avainsanoja ja kuvauksia varten ja millä sivuilla on rikki HTML.

Kokeile W3C: n avoimen lähdekoodin työkalu Link Checker . Voit käyttää sitä verkossa tai asentaa sen paikallisesti

Olen suuri fani linklint linkkien tarkistaminen suuria staattisia sivustoja, jos sinulla on unix komentorivi (olen käyttänyt linux, MacOS ja FreeBSD). Katso asennusohjeita sivustosta. Asennuksen jälkeen luodaan tiedoston tarkistus. ll ja tehdä:

  linklint @check. ll 

Seuraavassa olen tarkistaa. ll-tiedosto näyttää

  # linklint
-doc. -viikko 0
-http
-htmlonly
-limit 4000
-netto
-host www. esimerkki. com
- päivämäärä 10 

Tämä on indeksointi www. esimerkki. com ja luo HTML-tiedostoja, joissa on ristiviittausraportteja, mikä on rikki, puuttuu jne.

Microsys , erityisesti niiden A1 Sitemap Generator ja A1 Website Analyzer , on useita tuotteita, jotka indeksoivat sivustosi ja raportoivat kaiken, mitä voitte kuvitella se.

Sisältää katkenneet linkit, mutta myös taulukonäkymän kaikista sivuistasi, jotta voit verrata samanlaisia ​​ ja metakoodeja, nofollow-linkkejä, verkkosivujen meta noindexia ja monia sairauksia, jotka tarvitsevat vain terävä silmä ja nopea käsi korjata. </p> </div> <div class="comment-footer"> <!-- <div class="posted_at">--> <!----> <!--</div>--> </div> </div> <div class="comment-item"> <div class="comment-message"> . </div> <div class="comment-footer"> <!-- <div class="posted_at">--> <!----> <!--</div>--> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> </div> <script src="/js/main.js?23" type="text/javascript"></script> <script src="/js/post.js" type="text/javascript"></script> <!--LiveInternet counter--><script type="text/javascript"> new Image().src = "//counter.yadro.ru/hit;reputation?r"+ escape(document.referrer)+((typeof(screen)=="undefined")?"": ";s"+screen.width+"*"+screen.height+"*"+(screen.colorDepth? screen.colorDepth:screen.pixelDepth))+";u"+escape(document.URL)+ ";h"+escape(document.title.substring(0,150))+ ";"+Math.random();</script><!--/LiveInternet--> </div> <script type="text/javascript" src="https://semalt.com/app/partials/timer-reputation.php"></script> <!-- <script type="text/javascript" src="https://semalt.com/popups/new_popup_counters.php?ref=reputation&sec=3"></script>--> <!-- <script type="text/javascript" src="https://semalt.com/popups/small_start_reputation_popup.php?ref=reputation"></script>--> <!--<script src="https://semalt.com/js/din/popup_seo_cons.php"></script>--> </body> </html>