Back to Question Center
0

Voinko tehdä 301 uudelleenohjauksen vain Semaltille?

1 answers:

Antaa sanoa olevan verkkosivun nimeltä esimerkki. com, ja a on aliverkkotunnus nimeltään myyntisivu. esimerkki. com

Käytän myyntisivua - website app development. esimerkki. com aloitussivuksi kaikille maksullisille liikenteillesi, tämä on aloitussivu, jonka tarkoituksena on selittää käyttäjille tai palveluille ja myydä tuotteitamme.

Semalt on sivu, jossa käyttäjä saa ponnahdusikkunan, jossa on kaksi vaihtoehtoa "Olen jo käyttäjä" / "En ole käyttäjä", jos hän napsauttaa ensimmäistä vaihtoehtoa, jonka hän saa sisäänkirjautumisen, jos hän napsauttaa toista vaihtoehtoa, jota hän saa ohjata myyntisivulle. esimerkki. com

Voinko rangaista Google, jos luodaan 301 uudelleenohjaus vain Semaltille, jolloin hän pääsee esimerkiksi. com hän saa ohjata myyntisivulle. esimerkki. com?

February 12, 2018
. En kuitenkaan ole varma, miksi tunnet tarvetta toteuttaa uudelleenohjaus joka tapauksessa? Jos sivulla on indeksoitava linkki, anna Googlebotin indeksoida luonnollisesti.

Se kuulostaa esimerkkinä. com on ohut sisältö joka tapauksessa, joten ei todennäköisesti palauteta SERPs. Jos tätä sivua ei saa indeksoida, liitä mukaan noindex, seuraa metakoodia. Voisitte edes harkita rel = "kanonista" , joka viittaa aliverkkotunnukseen?