Back to Question Center
0

Epäonnistuminen indeksoinnin ja indeksoinnin välillä [kaksoiskappale]

1 answers:

Tässä kysymyksessä on jo vastaus:

  • Verkkosivuston välimuisti Google näyttää rikki [suljettu] 1 vastaus

Jos verkkosivusto on välimuistissa, se merkitsee sitä, että se on myös indeksoitu?

Semalt between crawling and indexing [duplicate]

Tässä tilannekatsauspäivässä näytetään 18. päivä, mutta kun tein sivuston haun tälle verkkotunnukselle, löysin 0 sivua indeksoitiin Googlen viime viikolla Source - usa vps unmetered.

February 12, 2018

Kun Google hakee sivun, se tallennetaan välittömästi hakemistoon. Tällöin välimuisti tulee. Sivu on indeksoitu.

Kun teet sivuston: haku, tämä ei ole luotettava osoitus siitä, onko sivu indeksoitu vai ei. Syy tähän on yksinkertainen. Prosessi ei ole yksinkertainen. On olemassa melko paljon työtä, joka on tehtävä ennen kuin sivu näkyy SERPsissa. Yleensä tämä ei ole hidas prosessi, mutta se ei myöskään ole välitön.

Vaikka sivusto: haku-direktiivi on ainutlaatuinen ja usein täydellisempi, mikä tahansa SERP (hakukoneen tulossivu) -luettelo on useiden algoritmien sivutuote riippumatta. Kaikki algoritmit tarvitsevat tietoja, joita ei ole vielä kerätty. Jotkin näistä algoritmeista ovat suodattimia, jotka estävät sivun näyttämisen. On hyvin mahdollista, että sivulle, joka on haettu ja välimuistissa, ei näy SERP: ssä edes sivustolla: haku-direktiivi. Ainakin, ei muutama päivä. Normaaleissa olosuhteissa tämä kaikki toimii melko nopeasti ja toimii odotetusti.

Oletan olettamuksen.

Jos käytät Googlen hakukonsolia hakemaan ja renderöimään / lähetä indeksiin, tiedä tämä on epätäydellinen prosessi. Koska tätä ominaisuutta on käytetty väärin, sitä on muutettu. Kun teet haun Googlesta / Lähetä hakemistoon, se on tilapäinen ja epätäydellinen. Säännöllinen googlebot vierailee 1-2 päivän kuluessa ja tekee siitä kaiken virallisen.

Sinun täytyy muistaa tämä.

Hakukoneet eivät ole reaaliaikaisia ​​eivätkä toimi aikataulussaan. aika. Et voi kiirehtiä niitä, eikä sinun pitäisi todellakaan yrittää. Hakukoneiden avulla laatikon paras työkalu on kärsivällisyys. Me kaikki käymme läpi saman asian. Sivustosi on tärkeä sinulle, ja niin on jokainen muu. Et ole ainoa huolestunut siitä, miten Google näkee sivustosi.

Olet kunnossa. Älä huoli niin paljon. Ole kiltti. Olet liian nuori siitä!