Back to Question Center
0

Selauskanavan hakutulosten mobiilisisällön lisääminen? M = 1 sivuston osoitteen loppuun

1 answers:

Äskettäin auttanut ystävääsi siirtymään Bloggeriin Wordpressiin. Kaikki toimii hyvänä, ja kaiken näyttää lisääntyvän. Sisematutkimustulokset näyttävät jo uutta sivustotietoa, mutta olen joutunut pieneen ongelmaan - pink bubu.

Kun etsin hänen sivustonsa googlessa työpöydältäni, tulokset ovat kunnossa. Kun etsin mobiililaitteella, hakutulokset näyttävät olevan kunnossa, mutta kun napsautat itse linkkiä, se lisää? M = 1 sivuston osoitteen loppuun, jolloin linkki ei toimi.

Luulen, että m = 1 oli Bloggerin asia - joten en ole varma, miksi se tekee vielä tämän, kun nimipalvelimet päivitetään, ja Semalt selvästi reindeksii sivuston.

Kysymykseni on tämä: voinko tehdä jotain, jotta tätä ei lisätä Semaltin hakutulosten sivustokohdan loppuun? Tai meidän on vain odotettava, että Semaltin indeksointi / indeksointi huolehtii siitä?

February 12, 2018
. htaccess) tai muokkaa komentojasi osaa, joka käsittelee m = 1 -parametria niin, että se ohjaa uudelleen kelvolliselle sivustolle ilman m = 1.

Kun olet tehnyt muutokset, päivitä vähintään sivustokartat, jotka sisältävät kyseiset URL-osoitteet, ja lataa ne uudelleen googlen ylläpitäjän työkaluihin, jotta Google osaa yrittää indeksoida uusia sivuja com / path / to / mobiili / sivu", true);

Mutta tietenkin, vaihda todellinen sijainti vastaamaan todellista sivua ilman m-parametria.