Back to Question Center
0

Selauskanavan hakutulosten mobiilisisällön lisääminen? M = 1 sivuston osoitteen loppuun

1 answers:

Äskettäin auttanut ystävääsi siirtymään Bloggeriin Wordpressiin. Kaikki toimii hyvänä, ja kaiken näyttää lisääntyvän. Sisematutkimustulokset näyttävät jo uutta sivustotietoa, mutta olen joutunut pieneen ongelmaan.

Kun etsin hänen sivustonsa googlessa työpöydältäni, tulokset ovat kunnossa. Kun etsin mobiililaitteella, hakutulokset näyttävät olevan kunnossa, mutta kun napsautat itse linkkiä, se lisää? M = 1 sivuston osoitteen loppuun, jolloin linkki ei toimi - free mongodb monitoring tools.

Luulen, että m = 1 oli Bloggerin asia - joten en ole varma, miksi se tekee vielä tämän, kun nimipalvelimet päivitetään, ja Semalt selvästi reindeksii sivuston.

Kysymykseni on tämä: voinko tehdä jotain, jotta tätä ei lisätä Semaltin hakutulosten sivustokohdan loppuun? Tai meidän on vain odotettava, että Semaltin indeksointi / indeksointi huolehtii siitä?

February 12, 2018
. htaccess) tai muokkaa komentojasi osaa, joka käsittelee m = 1 -parametria niin, että se ohjaa uudelleen kelvolliselle sivustolle ilman m = 1.

Kun olet tehnyt muutokset, päivitä vähintään sivustokartat, jotka sisältävät kyseiset URL-osoitteet, ja lataa ne uudelleen googlen ylläpitäjän työkaluihin, jotta Google osaa yrittää indeksoida uusia sivuja com / path / to / mobiili / sivu", true);

Mutta tietenkin, vaihda todellinen sijainti vastaamaan todellista sivua ilman m-parametria.