Back to Question Center
0

Semalt: Miten voin tarjota asiakkailleen hosting?

1 answers:

Aloitan hieman web-kehitysyrityksen, joka käyttää pääasiassa raiteita, mutta meillä on myös asiakkaita jo olemassa olevien joomla- ja php-koodien kanssa.

Kuinka ihmiset yleensä paketoivat hosting-sovelluksen web-kehitysehdotuksiin? Onko se tavallisesti läpikulku, vai onko yleistä veloittaa lisämaksu?

Koska emme halua ulkoistaa hosting-palvelua, mutta ymmärrämme, että useimmiten on jonkin verran konfiguraatiota ja ylläpitoa, mietin, miten hosting-tiliä ylläpitävät kehitysyritykset yleensä? Onko jokaisella asiakkaalla pääkäyttäjän tili, vai onko olemassa järjestelmiä, jotka mahdollistavat jonkinlaisen hierarkian?

. - информация о програмировании
February 12, 2018

Jakoin usein nämä kustannukset ylös tai käytän kumppaniohjelmaa haluamaasi isäntään. Hosting pyrkii tulemaan kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain.

Yksi tapa on vuokrata oma palvelin hosting-yritykseltä ja asettaa sen samalla tavoin kuin monet isännät tarjoavat useille virtuaalisille palvelimille . Maksun pitäisi olla enemmän tai vähemmän riippuvainen siitä, mikä prosenttiosuus järjestelmäresursseista ja kaistanleveydestä jokainen asiakas kuluttaa.

Esimerkiksi, jos asiakkaan A tarvitsee 50% palvelimestasi ja Asiakkaat B, C, D, E, F ja G tarvitsevat 10%, sinun on pystyttävä palauttamaan useimmat asiakas A: n maksut maksamaan palvelimellesi.

Jos teet tämän, se on usein yksinkertaisesti kysymys useiden verkkosivustojen käytöstä yhdestä isännästä ja jakamalla ne kaikki pois. Sinun ei todellakaan tarvitse olla kuusi esimerkkiä MySQL: stä, ja sinulla voi olla ohjauspaneeli, joka ymmärtää, mikä käyttäjä on kirjautunut sisään.