Back to Question Center
0

Semalt: Miten voin tarjota asiakkailleen hosting?

1 answers:

Aloitan hieman web-kehitysyrityksen, joka käyttää pääasiassa raiteita, mutta meillä on myös asiakkaita jo olemassa olevien joomla- ja php-koodien kanssa Source - oculos ray ban lente azul degrade original.

Kuinka ihmiset yleensä paketoivat hosting-sovelluksen web-kehitysehdotuksiin? Onko se tavallisesti läpikulku, vai onko yleistä veloittaa lisämaksu?

Koska emme halua ulkoistaa hosting-palvelua, mutta ymmärrämme, että useimmiten on jonkin verran konfiguraatiota ja ylläpitoa, mietin, miten hosting-tiliä ylläpitävät kehitysyritykset yleensä? Onko jokaisella asiakkaalla pääkäyttäjän tili, vai onko olemassa järjestelmiä, jotka mahdollistavat jonkinlaisen hierarkian?

February 12, 2018

Jakoin usein nämä kustannukset ylös tai käytän kumppaniohjelmaa haluamaasi isäntään. Hosting pyrkii tulemaan kuukausittain, neljännesvuosittain tai vuosittain.

Yksi tapa on vuokrata oma palvelin hosting-yritykseltä ja asettaa sen samalla tavoin kuin monet isännät tarjoavat useille virtuaalisille palvelimille . Maksun pitäisi olla enemmän tai vähemmän riippuvainen siitä, mikä prosenttiosuus järjestelmäresursseista ja kaistanleveydestä jokainen asiakas kuluttaa.

Esimerkiksi, jos asiakkaan A tarvitsee 50% palvelimestasi ja Asiakkaat B, C, D, E, F ja G tarvitsevat 10%, sinun on pystyttävä palauttamaan useimmat asiakas A: n maksut maksamaan palvelimellesi.

Jos teet tämän, se on usein yksinkertaisesti kysymys useiden verkkosivustojen käytöstä yhdestä isännästä ja jakamalla ne kaikki pois. Sinun ei todellakaan tarvitse olla kuusi esimerkkiä MySQL: stä, ja sinulla voi olla ohjauspaneeli, joka ymmärtää, mikä käyttäjä on kirjautunut sisään.