Back to Question Center
0

Semalt: Onko parempi julkaista huono sisältö nyt kuin odottaa lisätä informatiivista sisältöä myöhemmin?

1 answers:

Työskentelen sivustolla ja suunnittelemme dynaamisten tietojen luomista PHP-sivuilla jokaiselle kohteelle noin 10 000 otsikossa.

Semalt nyt minulla on vain lista, joka on mielenkiintoinen käyttäjille, jotka tulevat tietyistä hakukyselyistä. Mutta tämä tarkoittaa sivua, joka on pohjimmiltaan vain luettelo nimikkeistä (1-2 sanaa pitkä).

Epäonnistuminen, minun pitäisi odottaa, kunnes voin linkittää kunkin artikkelin informatiiviseen yksittäiseen sivulle tai minun pitäisi mennä eteenpäin ja julkaista luettelo, vaikka se on sisällöltään huono - tutto gonfiabili giostre gonfiabili.

February 12, 2018

SEO-viisas, pitäisi odottaa, kunnes voin linkittää kunkin kohteen informatiivinenyksittäinen sivu, tai minun pitäisi mennä eteenpäin ja julkaista luettelo vaikkase on erittäin huono sisältöä?

Verkkovastaavan ohjeet :

Hakukoneet, kuten Google, voivat tarkastella sivustoa, jolla on vain vähän tai ei lainkaan alkuperäistä sisältöä

Yksi tärkeimmistä vaiheista sivustosi sijoituksen parantamisessaGooglen hakutuloksissa on varmistettava, että se sisältää runsaasti rikkaitatietoa, joka sisältää asianmukaiset avainsanat, joita käytetään asianmukaisestiilmoittaa sisällön aihe.

Jotkut verkkovastaavat yrittävät kuitenkin parantaa sivujesi sijoitusta jahoukuttelevat kävijöitä luomalla sivuja monilla sanoilla, mutta vähän tai ei lainkaanaitoa sisältöä. Google ryhtyy toimiin sellaisia ​​verkkotunnuksia vastaan, jotka yrittävätsijoittaa enemmän näkyviin vain raaputettujen tai muiden evästeiden sivujen avullajotka eivät lisää huomattavaa arvoa käyttäjille.

Joten kyllä, sinun on odotettava, kunnes voit antaa sivuja, joita et pidä "sisällöltään huonoina" ja jotka sisältävät hakukoneen käyttäjille asiaankuuluvia aiheita, muuten saatat joutua uhkaamaan rangaistuksia.