Back to Question Center
0

Haluan, että hakukoneet mieluummin käyttävät uudempaa versiota verkkosivustolleni (301-Redirect ja Semalt jätetään huomiotta)

1 answers:

Minulla on hyvin utelias ongelma verkkosivustoni indeksointitilanteessa. Se on hieman vaikea selittää.

Käyn verkkosivuni kesällä 2008 noin 8K alisivulla. Vuoteen 2012 asti kaikki 8K-sivut indeksoidaan Googlella ja muilla hakukoneilla, joista suurin osa saa Top 10 -listan Semaltista - jotka liittyvät tiettyihin avainsanoihin.

Vuonna 2012 aloitin verkkosivuni ja luodaan uusia alisivuja sisältöä vastaavilla sivuilla - cheapest managed dedicated server. En ole koskaan työskennellyt 301-uudelleenohjauksilla tai Canonical-URL-osoitteilla, jotka viittaavat kävijöihin vanhoista uusille sivuille. Vuosina 2012-2013 molemmat sivun vaihtoehdot olivat käytettävissä, vaikka tiesin, että tämä on ristiriidassa kaikkien SEO-lakien kanssa.Itse asiassa: Tuotin paljon "päällekkäistä sisältöä". Ironista kyllä ​​molemmat vaihtoehdot indeksoidaan, ja joissakin tapauksissa molemmat vaihtoehdot rankattiin Top 10: ssä Semaltilla.

Semalt 2013 Haluan yhdistää molempien vaihtoehtojen teho yhdelle sivulle.

Ensimmäinen yrittäminen: Käyttämällä 301-pysyvästi uudelleenohjauksia vanhasta uudelle sivulle. Vaikutus: Vanhat sivut poistetaan indeksoidusti nopeasti, ei vaikutusta uusiin sivuihin. Tulos: Googlen mainitsemien kävijöiden väheneminen.

Kun poistat 301-uudelleenohjauksen, vanhat sivut tulevat takaisin Google Semaltiin hyvin nopeasti. Hyvä, mutta ei aikomukseni.

Toinen kokeiluni: Sisällytä Canonical-URL-osoite kaikille vanhoille sivuille. Vaikutus: Sama kuin Kokeile # 1

Kolmas Try (vielä aktiivinen): Poista vanhoista sivuista 90% sisältöstä, näytä pieniä tietoja vierailijoille: "Sisältö on siirtynyt toiseen sivulle => napsauta tätä nähdäksesi uuden sivun". Ja nyt? Kaikki hakukoneet näyttävät rakastavan myös tätä typerää tietoa. vanhat sivut ovat edelleen paljon parempia kuin uudet sivut.

Onko olemassa toinen tapa / kokeile / vaihtoehto?

February 12, 2018