Back to Question Center
0

Epätavallinen linkki toiseen verkkotunnukseen?

1 answers:

Minulla on sama sivu ja tiedot saatavilla useilla sivustoilla (eri verkkotunnuksilla), mutta vain yksi näistä sivustoista on todellakin datan "koti" ja haluan, että "kotisivu" näkyy hakutuloksissa että tiedot siirretään muiden sivustojen päälle / sijaan. Olenko oikeassa ajatellessani, että kanoninen yhteys on paras tapa tehdä tämä? Semantti-sivu kanonisista linkkeistä näyttää viittaavan siihen, että kanoniset linkit eri aloille ovat eräänlaisia ​​outoja ja niitä olisi vältettävä mahdollisuuksien mukaan.

Jos ei, onko olemassa muita tapoja tämän toteuttamiseksi?

EDIT: Jotta selkeämpi, minulla on tietosarja, joka on saatavilla useilla verkkosivustoilla. Jokaisella sivustolla on kyseisten tietojen osajoukko, joka on "koti". Joten kun hakukoneet viittaavat tietoihin osajoukossa A, haluan linkin siirtyä sivustolle A, vaikka tiedot ovat saatavilla kaikilla sivustoilla.

- astes de oculos sol
February 12, 2018

Annan tällä hetkellä jotain ajatusta, kun ajattelen toteuttamasta jotain hyvin samankaltaista omalla kauppiaspaikalla.

Tarkastellessasi Googlen mainitsemaa selitystä olettaa, ettei ole mitään teknistä syytä, miksi "kanoninen" tarjoaminen eri verkkotunnuksilla ei toimisi.

On tilanteita, joissa ei ole helppoa perustaaohjaukset. Tämä voi tapahtua, kun siirryt uuteenverkkotunnuksen avulla verkkopalvelimella, joka ei voi luoda palvelinpuoltaohjaukset. Tässä tapauksessa voit käyttää rel = "kanonista" linkkielementtiämäärittää indeksointia varten halutun verkkotunnuksen tarkka URL-osoite . Sillä aikaarel = "kanonista" linkkielementtiä pidetään vihjeenä eikä absoluuttisename pyrimme seuraamaan sitä mahdollisuuksien mukaan.

Esimerkki Asennuksemme vaihtelevat hieman sinusta, koska erillisten verkkotunnusten sijaan käytämme aliverkkotunnuksia kansainvälistämään koko sivuston. Tämä antaa meille mahdollisuuden esittää erilaisia ​​muunnettuja hintoja eri aliverkkotunnusten / webappien käyttäjille samalla kun voimme edelleen täysin keskittää datan hallinnan.

Esimerkki: -

  • www. oursite. com - UK-toimialue.
  • meitä. oursite. com - Yhdysvaltain verkkotunnuksen.
  • eu. oursite. com - EU - toimialue.

Ongelma tässä asennuksessa on kuitenkin esite / informatiivinen sisältö, kuten jotkut hyödyllisetoppaat, joita meillä on sivustolla, jota käytämme sivuston sisällöntarjoajana ja linkit tuotteeseen sivustossa. Tällä hetkellä meillä on ehkä 3/4 laadukasta versiota täsmälleen samaa sisältöä (emme ole saaneet rahaa vielä kääntämään sisältöä, mutta aiomme lopulta).

Aion vain mennä sitä ensi kuussa tai sen jälkeen, kun olen suorittanut jonkin ydintehtävän sivustolla, toivottavasti kanoninen yhdistää kaikki nämä takaisin "www" version sisällön (vain osa esitteiden tiedot), samalla kun tuotteet jätetään erillisiksi yksiköiksi itsenäisesti, kanonismin kannalta.

Sanon vain mennä siihen!

voit aina vaihtaa takaisin, jos se ei toimi yhtä hyvin kuin odotettavissa!

Paras tapa estää sivustot, joita et halua sijoittaa robotteihin. txt-tiedosto. Sillä on sama vaikutus kuin kanoninen tunniste, ja se on tarkoituksenmukaisempi työkalu käytettäväksi tässä tapauksessa.