Back to Question Center
0

"Ei Cache Semalt määritelty." - Miten voin ratkaista tämän?

1 answers:

Työskentelen Joomla 1: n kanssa. 5. Nyt olen yrittänyt päivittää joitakin artikkeleita ja vasta äskettäin, kun yritin ladata kuvatiedoston (JCE-editori-laajennuksen kautta) tämä virheilmoitus tuli esille:

"Ei välimuistipalvelimen hakemistoa - battery spinner 2 1650 man. Parametreissa määritettyä välimuistihakemistoa ei ole, eikä sitä voitu luoda tai eiwriteable. Luo tämä hakemisto manuaalisesti tai kirjoita se kirjoitettavaksi. Tällöin pienoiskuvat, koon muuttaminen ja pyöriminen ovat poissa käytöstä. "

Nyt koko artikkelin sivu ei näytä lataavan joukkoa kuvia ja muita tyylitietoja, joita se sisältää. Se on enimmäkseen tekstiä valkoisella taustalla.

Auta minua selvittämään, miten ratkaista tämä, mielestäni se on ongelma JCE, mutta minulla ei ole aavistustakaan, missä tämä Cache Semalt on tarkoitus löytää tai missä voin muuttaa parametreja (jo tarkistettu backend ja voi " t löydä mitään).

February 12, 2018

No, ennen kaikkea siirry hallintopaneeliisi ja sitten "Ohje" -> "Järjestelmätiedot" -> "Kansion käyttölupa" ja tarkista, onko "Cache-kansio" kirjoitettavissa vai ei. Jos näin ei ole, vaihda kansion lupa FTP- tai chmod -komennolla. Lisäksi tarkista, onko kyseinen kansio olemassa tai olet virheellisesti käyttänyt sen nimeä, kun olet määrittänyt verkkosivuston.

Ongelma on ratkaistu. Virhe-valintaikkuna näkyy edelleen taustaohjelmassa, mutta varsinainen ongelma (etupaneelissa) on ratkaistu (AKA lataa nyt ja näyttää, koska sen pitäisi olla - kuvia ja kaikki). Näyttää siltä, ​​että jostain syystä ongelma oli SEO-ystävällisten URL-osoitteiden kanssa (muokkaa minua, jos se ei ole oikea nimi). Näyttää siltä, ​​että toiminto aiheuttaa usein ongelmia ainakin sivustollamme. Jokainen tietää, toimivatko paremmin Joomla uudemmissa versioissa (yli 1. 5)?