Back to Question Center
0

Mielestäni käytän kanonista tunnistetta, kun vain 50% sisällöstä on päällekkäinen?

1 answers:

Minulla on kaupungin opas-sivusto, joka kattaa baareja, ravintoloita ja klubeja. Jokaisella näistä tapahtumapaikoista on omat sivusi verkkosivustolleni, kuten: esimerkki. com / steersons-pihvi-talo-darling-satama-sydney /

Kaikille paikoille olen kopioinut kuvauksen paikkakuntien omasta verkkosivustosta ja sekoitin sen omalla sisällökselläni - aircraft appraisers association. Entäs olen saanut 200-300 sanaa, joka kattaa peruskuvauksen.

Vain osia sivusta on duplikaatti (noin 50%), voisinko käyttää kanonista tunnistetta? Ja mitä tapahtuu, kun verkkosivusto, jonka osoitan, muuttaa sisältöä? Sitten se ei ole enää kaksoiskappale.

February 12, 2018

Käytä tätä HTML-koodia:

  
Teidän irrotettu sisältö

Blockquote-sisällön viittausmääritelmä on suunniteltu nimenomaisesti tähän käyttötarkoitukseen DOM: ssa. Google ei toimisi kunnolla, jos ne eivät kunnioita W3C: n tarkoitusta.

Tietenkin muiden sisällön käyttö ja sivun sijoittaminen lainattujen sisältöjen kanssa on hyvin subjektiivista, ja niistä keskustellaan tunneilla loppuun SEO-piireissä.

Katso tämä kysymys: Epäonnistuuko "blockquote" -elementti SEO-sivustolla?

Kanonisen url: n käyttäminen riippuu siitä, että haluat esimerkin. com / target-page houkuttelemaan hakukoneiden liikennettä (ja mitä lajia liikenteestä).

Internetissä on monia sivuja, jotka käyttävät melkein yksinomaan lainattuja sisältöjä (resurssien resursseja), jotka toimivat hyvin .