Back to Question Center
0

Semalt: Ovatko nämä linkit vahingoittavat sivustoni

1 answers:

Käytän Googlen hostingia. Sivustoni esikatselu-DNS on otettu käyttöön (koska en voi mitenkään tehdä sen poistamiseksi käytöstä tai sammuttaa sen), ja kuten alla olevassa kuvakaappauksessa näkyy, esikatselu-DNA on tuottanut paljon dofollow-käänteisiä,. Mitä minun pitäisi tehdä, jotta pääsen eroon näistä käänteisistä? Olen yrittänyt tarkistaa DDN-URL-osoitteet alkuperäiseen URL-osoitteeseen, jossa on HTTP-tila 301, mutta sen ei toimi Source - servidores costos. Mitä minun pitäisi lisätä hylkäämisluetteloon, jotta google jättää etukäteen URL-osoitteet pois?

Kuvakaappaus: Semalt: Are these backlinks hurting my site

February 12, 2018
. Google (vaikka olettaa, että ne eivät ole jo tietoisia siitä, mitä PreviewDNS on) havaitsevat sen sisällön peiliksi ja yksinkertaisesti sijoittavat sen asianmukaisesti.

Huomaa, että jos PreviewDNS-peilipääsymän olemassaolo voisi vahingoittaa sijoitustasi, mikä tahansa haitallinen musta hattu SEO voisi saavuttaa saman vaikutuksen vain luomalla vastaavan peilin jonnekin. Tämä olisi todella ilmeinen ja ilmeinen hyödyntäminen, ja yksi Google joutuisi korjata ASAP.

Ainoa (enemmän tai vähemmän) todellinen riski olisi, että Google saattaa saada asioita taaksepäin ja uskoo, että PreviewDNS-sivusto on "aito", ja että todellinen sivusto on itse asiassa peili sen sijaan päinvastoin. Tämä vaikuttaa äärimmäisen epätodennäköiseltä, kun otetaan huomioon erilaiset vihjeet siitä, mikä sivusto on todellinen, ei vähäisimmin se, että PreviewDNS-kopio liittyy todelliseen sivustoosi, kun taas todellinen sivusto, oletettavasti ei linkki esikatseluun. com.

Jos haluat ehdottomasti varmista, että Google havaitsee oikein, mitkä sivustoista ovat todellisia, korjaus on yksinkertainen: lisää vain rel = "kanoninen" otsikko, joka osoittaa kyseisen sivun URL-osoitteen todellisessa sivustossasi. Koska tämä linkki näkyy myös PreviewDNS-kopiossa, se ilmoittaa Googlelle yksiselitteisesti, että kopio on sivustosi kanoninen sijainti Joten sinun ei pitäisi olla mitään huolta.