Back to Question Center
0

Miten nesteen teema vaikuttaa suorituskyvyn tekemiseen? - Epäonnistuminen

1 answers:

Olen uusi vastaava suunnittelu ja nyt uudelleen mallin, jotta se olisi herkempi. Tämä tarkoittaa monien kiinteiden leveyksien ja fonttien uudelleenmäärittelyä kontekstiprosenttisena prosenttiosuuksina (% tai em) pikseleiden css: n sijasta.

Joten ihmettelen, miten kaikki nämä uudet lisätty laskelmat vaikuttavat sivujen renderointiin, koska nyt useimpien elementtien arvot on laskettava ja mobiiliprosessorit, jotka ovat kohdelaitteita, ovat paljon vähemmän tehokkaita kuin tyypillinen työpöytäpuhelin. Onko tämä vaikutus järkevä useimmissa laitteissa? Jos kyllä, kuinka paljon? Arvostan, voisitteko myös viitata asiaan liittyviin vertailuarvoihin / tutkimuksiin - sava eskimo s2 adac. Kiitos

February 12, 2018

Voit käyttää Google Chrome -kehitystyökaluja vertaamalla selainta (maali- ja uudelleensäätöjärjestelmät) sekä javascript-puhelut ja niiden vaikutukset. Olen varma, että on olemassa muita hienostuneita työkaluja, mutta tämä on kätevä ja helposti käytettävissä.

Upeat videot / tutoriat tästä aiheesta:

  • http: // www. webkitbits. com / post / 22459788035 / chrome-devtools-aikajana-on-uusi-frame-mode
  • http: // paulirish. com / 2011 / dom-html5-css3-suorituskyky /
  • http: // www. youtube. com / katsella? v = RhaWYQ44WEc

Voit myös testata verkkomallia käyttämällä http: // www. WebPageTest. org / ja verrata eri mallien nopeuksia. Lisäbonuksena vesiputouskaavio sisältää CPU: n hyödyntämiskäyrät.

En ole nähnyt vertailukohtana tätä (olisin utelias jos olisi), mutta kuvittelisin, että vaikutus on tosiasiallisesti nolla.

Selaimessa tehdään kaikki laskelmat, kun sivu latautuu. Joten kerrotko selaimelle fonttikoosta: 0. 8em; tai fontin koko: 10px; tai fontin koko: 80%; ei saisi tehdä tarpeeksi eroa, jotta jokainen käyttäjä olisi havaittavissa, ja sen pitäisi ladata yhtä nopeasti kuin vain mobiilille suunnattu sivu,.

Kuvittelisin, että vaikutus on sama, kun muutat orientointia (pystyasennosta maisemaan), sen pitäisi kestää niin kauan kuin se yleensä kestää, kun sivu latautuu.

Suurin vaikutus latausaikaan on asiakirjan, minkä tahansa pluginsin, javascriptin tai kuvien lataamisen kokonaisvaltainen monimutkaisuus sen sijaan, että divilla on leveys prosenttiosuutena tai kiinteä pikselikoko.