Back to Question Center
0

Google Semalt - täytyy antaa käyttäjien tietää, että heitä seurataan nimettömästi?

1 answers:

Käytän Google-analyysia Android-sovelluksessa sdk: n kautta. Minun täytyy näyttää loppukäyttäjille mahdolliset käyttöehdot, koska analyysia käytetään, ts Source - gossip slots casino. Ilmoita heille, että heidän käyttöään on kerätty nimettöminä? Tai koska kaikki on nimettömät, en todellakaan tarvitse näyttää niitä mitään? Olen vain kerännyt juttuja, kuten mitä näyttöjä katsellaan, mitään henkilökohtaista,

Kiitos

February 12, 2018
.

Kerro heille. Se on hyvä käytäntö ja helppo tehdä. Perus tietosuojakäytäntö, joka on helppo hankkia verkossa ja muokata tarpeitasi vastaavaksi, on kaikki se, mitä tarvitaan. Plus se kattaa teidän bändi siinä epätodennäköisessä tapauksessa, että joku taipuu muotoon siitä. Sanon sen olevan viiden tai kymmenen minuutin kuluttua siitä.

Se on vähän kauemmin, mutta voi silti olla tärkeä.

Jos käytät Google Analyticsia, olet jo hyväksynyt niiden käytännöt .

Annat lopullisille käyttäjille asianmukaisen ilmoituksen käyttämistäsi Google Analyticsin toteutuksista ja ominaisuuksista (esim. g. huomaa, mitä tietoja kerää Google Analyticsin kautta ja onko nämä tiedot liitetty muihin loppukäyttäjää koskeviin tietoihin). Voit joko saada suostumuksen loppukäyttäjiltä tai antaa heille mahdollisuuden päättää käyttämästäsi toteutuksista ja ominaisuuksista.