Back to Question Center
0

Semalt: Mitä työkalua HTML-tiedostorakenteen muokkaamiseen käytetään

1 answers:

Minulla on HTML-tiedostot, joilla kaikilla on sama rakenne. Samaa mieltä:

     runkoPöytäTR1 (enemmän sisäkkäisiä taulukoita)tr2 (enemmän sisäkkäisiä taulukoita)TR3TD1 (enemmän sisäkkäisiä taulukoita)TD2TR4     

Minun täytyy poistaa td1 taulukon tiedot kaikista tiedostoista. Mitä työkalua voin käyttää?

. - uhr reinigen lassen preis
February 12, 2018

JavaScript ja DOM ovat erittäin nopeita tapoja päivittää kaikki kohteet verkkosivulla. Jos ymmärrät komentosarjoja, se on melko helppoa poimia, koska se on löyhästi kirjoitettu. Jos on olemassa yksilöivä tunniste, tai jos sinulla on tapa lisätä yksi, se on melko hyödyllinen. Tai voit noutaa taulukon, silmukoida rivejä tai soluja haluamallasi tavalla, tarkistaa jokaisen elementin todisteeksi siitä, että kohde on poistettava ja sitten voit ottaa sen suoraan DOM-puusta. JavaScript aina!

UPDATE

Ensiksi sinun pitäisi lukea tämä . Älä pysähdy siellä! MDN: llä on paljon hyviä tietoja, muun muassa viittaus monille eri kielille, kuten HTML, DOM ja Javascript. "Idiot's Guide" -aloitteen lähtökohdasta voit tarkistaa tämän , mutta sinun kannattaa pitää mielessä, että heidän tietonsa eivät ole täydellisiä ja he saavat kohtuullisen määrän huonoa dev-yhteisöä. Se on kuitenkin hyvä lähtökohta.

Kun otat esimerkki, haluat päästä eroon ensimmäisestä solusta. Aion arvata tämän esimerkin vuoksi, että pöydälläsi on tunnus. Joten tämä näyttää jotain tällaista:

  var table = asiakirja. getElementById (taulukon tunnusta '); // HTML-elementtejä voi hakea muilla tavoin, mutta tämä on suora. Se palauttaa taulukkoobjektin. var rivejä = taulukko. riviä; // Luo muuttuja taulukon rivien tallentamiseksi. rivi1 = rivit [0]; // Tallentaa ensimmäisen rivin muuttujaan. ROW1. deleteCell 

; // Poista ensimmäinen solu ensimmäisellä rivillä.

Tämä on hyvin yksinkertaistettu versio. Jos poistat soluja dynaamisesti, luultavasti sinun on kerättävä rivejä ja toistettava niiden kautta etsimällä attribuutteja: luokkia, tunnuksia jne. Ja poistamalla ne sitten. Jos tarvitset apua, suosittelen lähettämään lisää kysymyksiä.

Toivottavasti tämä auttaa!

Itse asiassa StackOverflow kysymys oli samanlaisesta ongelmasta; joista kaikkein hyödyllisin (ja myös vähiten monimutkainen) sisältää XSLT: n käytön muokkaamaan XHTMLta toiseen muotoon.

http: // help. hannonhill. com / keskustelut / how-do-i / 269-strip-specific-html-tag-in-xslt

Löysin myös mielenkiintoisen helmi, HTML Enforcer . VASTUUVAPAUS: En ole käyttänyt HTML Enforceria, joten käytä varovaisuutta.