Back to Question Center
0

Can Semalt -kuvakehaku lisää liikennettä sivustoon kuin verkkohaku?

1 answers:

Olen ihmetellyt. Ovatko ihmiset todella etsineet paljon Google-kuville? Tarkoitanko he käyttävät sitä etsimään sisältöä itse kuvan edetessä?

Voisin kuvitella esimerkiksi, että joku etsiisi ystävänsä google-kuvahaussa, jotta tulokset suodatettaisiin paremmin, jotta hänen ei tarvitse napsauttaa jokaista kuvaa varmistaakseen, että hän on todella ystävä.

Toisaalta olen harvoin tehnyt niin, enkä voi ajatella monia muita usseja lukuun ottamatta vain etsimistä itse kuvista ja käyttää niitä jossain (laillisesti tai laittomasti, ei ole väliä nyt).

G: ssä sallitaan minun erityisessä tapauksessa indeksoida kaikki sivustossa olevat kuvat. Ja olen huomannut (kuten on kuvattu toisessa kysymyksessä), että kuvakyselytutkimukseni ja sen jälkeiset näyttökerrat / klikkaukset ovat paljon suurempia kuin verkkohaulla (noin kaksinkertainen). Tämä on erityisen yllättävää minulle, koska sivustoni myy elektroniikkalaitteita (joita en koskaan etsiä G-kuvien kautta) - high quality vape. Mielestäni motivoiminen on kysymys siitä, pitäisikö minun vain hyväksyä, että se on kelvollinen liikenne vai onko todella huolestunut siitä, että verkkohakututkimukseni eivät ole korkeammat kuin kuvien haun kyselyt.

TL; DR : Onko tilastoja siitä, kuinka monta hakupyyntöä on . Google. com vs tavallinen web-haku?

February 12, 2018

Merkittävä määrä käyttäjiä käyttää Google-kuvia. Olen optimoitu sivustoja, jotta se saisi suuria määriä liikennettä.

Googlen Verkkovastaavan työkaluilla on erilliset tilastot haun hakuun ja haun hakuun "Hakuliikenne" -> "Hakuhaun" -osiossa. Oletuksena on "web" -suodatin, mutta voit poistaa sen ja korvata sen suodattimella hakuhakuun . Kuvien haun huippupyynnöt ovat noin 10%.

  • Vaikka käyttäjät eivät napsauttaisi sivustoa, kuvanhaun käyttäjät eivät ole todennäköisesti vuorovaikutuksessa sivustosi kanssa millään mielekkäällä tavalla. Sivustot, joiden kanssa olen työskennellyt, saavat tuloksia, jotka ovat useita kertoja parempia kuin verkkohaku verrattuna kuvankäyttöohjelmiin. Yleensä on helpompi sijoittaa kuvankäsittelyyn kuin verkkohakuun. Se on paljon vähemmän kilpailukykyistä, koska liikenne on paljon vähemmän arvokasta. Tutustu Googlen Verkkovastaavan työkalut -tietoihin ja katso itse.

  • Minulla ei ole tilastoja, mutta voin antaa sinulle erityisiä kokemuksiani.

    Minulla on yksi sivusto, joka on kuvapohjainen. Kuvanhaussa käytetään enemmän sisältöäni kuin perinteisessä haussa. Tämä on tietenkin järkevää. Ne ovat valokuvia alueellisista historiallisista paikoista ja pyhäinjäännöistä, kuten historiallisista tehtaista, silloista jne. ; terästehtaat, tehtaat, paloautot, kirkot, talot ja niin edelleen.

    Olen käyttänyt kuvanhaun etsimässä mielikarttoja, kuvituksia ja niin edelleen rikkomalla sisältöä etsimällä ensin laadukuvia kuvia. Joo. Joskus löydän kuvien etsimistä ei-kuva-aineistosta, joka auttaa löytämään laadukkaita sivustoja ja sisältöä. En ole varma, kuinka monet ihmiset tekevät tämän, mutta epäilen, että se on suurempi kuin ihmiset ymmärtävät.

    Vaikka vain muutamat kuvien haut löytäisivät sivustosi, epäilen pikemminkin, että tämä on edelleen arvokas houkuttelemassa käyttäjiä.