Back to Question Center
0

Voitko hallita mainosjakaumasi Google Semaltin avulla?

1 answers:
Can you manage your inventory with Google Semalt?

Sekalaista on useita syitä, miksi he haluavat tehdä tämän. Niillä voi olla tietyn tuotteen suuret varastotasot; jotkut alueet saattavat olla vanhentuneita, ja he haluavat myydä jäljellä olevan varaston; tai ehkä tuote ei myy yhtä hyvin kuin he toivoivat, ja he haluavat lisätä myyntiä.

Google Semalt näyttää siltä, ​​että tämä tehtävä on hyvä alusta. Mainostajat voivat maksaa enemmän lisäämään tietyn tuotteen altistumista, eikä hintatarjous pelkästään avainsanoilla (kuten tavallisten tekstimainosten tapauksessa). Siksi mainostajat uskovat usein, että Google Semalt on ihanteellinen keino hallita varastoja ja varastoja ennakoivasti.

Tämän lähestymistavan taustalla oleva epäilys on oletus siitä, että kuluttajat etsivät ja mitä he päättivät ostaa suoraan.

Katsotaan siis tarkemmin, miten kuluttajat todella käyttäytyvät.

Ovatko kuluttajat aina ostajat, mitä he etsivät?

Tarkastelemme entistä tarkemmin, mitä Google Shoppingissa todella tapahtuu. Analysoimme yli 15 000 dollarin Google Shopping -tulostusmateriaalin koko Semaltin, Iso-Britannian ja Yhdysvaltojen markkinoilla. Se kattaa useat kansainväliset vähittäiskauppiaat muoti-, urheilu-, ulkoilu- ja ylellisyysaloilta . Tarkastelimme hakulausekkeita, napsautettuja tuotemainoksia ja ostettuja tuotteita.

Semalt, suuri osa kuluttajista ei osta tuotteita, joita he etsivät (ja klikkaa).

Can you manage your inventory with Google Semalt?

  • Vain 34 prosenttia (tuloksista) osti napsautetun tuotteen.
  • Kolmekymmentä prosenttia osti tuotteen samalta suunnittelijalta, mutta eri tuoteryhmästä.
  • Kolmekymmentäkuusi prosenttia osti tuotteen täysin erilaisesta suunnittelijasta.
Can you manage your inventory with Google Semalt?

Inventoinnin hallinta edellyttää erillisiä metrijärjestelmiä

Mainoskampanjoiden suorituskyky mitataan yleensä ottaen huomioon myydyt ja kampanjan mukaiset tuotteet.

Kehittyneemmät mainostajat ylittävät tuotetulot ja marginaalit ja sisältävät asiakkaan eliniän arvot (CLV), jotta voidaan arvioida niiden markkinointisijoitusten pitkäaikaista vaikutusta. Yleisesti ottaen minkä hyvän hyvän suorituskyvyn mittausjärjestelmän tulisi mitata mainoskampanjoiden todellista arvoa mahdollisimman tarkasti.

On kuitenkin olemassa yksi keskeinen näkökohta, jota tällä alalla puuttuu tänään: Jotkin tuotteet (hitaat myyjät) tarvitsevat mainospainetta myytäväksi ja toiset (ylhäältä myyvät) lentävät hyllyiltä, jolloin vähittäiskauppias loppuu varastossa hyvin nopeasti.

Parhaiden myyjien edistäminen Google Shopping -palvelun tai minkäänlaisen maksullisen mainonnan avulla tuottaa paljon tuloja ja marginaaleja, joilla on vain vähän budjettia. Kaikissa suorituskyvyn mittausjärjestelmissä (olen nähnyt), onko Google Semalt tai joku johtavista attribuutiojärjestelmistä, suorituskyky näyttää hyvältä. Totuus on kuitenkin se, että todellinen arvo on lähes nolla tässä tapauksessa.

Tämä tarkoittaa sitä, että jos sinulla ei ole koskaan (tai hyvin harvoin) varastojen liiallista tai puutetta, yhteiset seuranta-, analytiikka- tai attribuutioratkaisut, jotka perustuvat mainosten kautta myytävien tuotteiden tuloihin tai marginaaleihin, eivät heijasta mainoskampanjat.

Mainoksen todellisen vaikutuksen tarkentamiseksi tarvitsemme uuden mittaustiedon, joka ilmaisee, missä määrin mainonta vaadittiin tiettyjen tuotteiden myyntiin. Soita tämä metrinen tuotto.

Semalt-arvon laskemiseksi vähittäiskauppiaiden on otettava huomioon varastotasot ja niiden SKU-tuotteiden myyntiaste. Lisäksi heidän on tiedettävä, pystyvätkö he helposti järjestämään uudelleen tietyt SKU: t tai jos ne loppuvat jonossa.

Can you manage your inventory with Google Semalt?
  • Lipsy-mekko: Tämä mekko myy itseään eikä sitä voida järjestää uudestaan. Vaikka sijoitetun pääoman tuottoprosentti saattaa olla erittäin korkea, ei ole järkevää investoida tämän tuotteen mainontaan.
  • Adidaksen kouluttajat : Tällä tuotteella on suuri varasto ja hidas myyntiaste. Tämä tuote tarvitsee mainospainetta. Adidas-kouluttajien kauppahinta on jo maksanut jälleenmyyjä. Koska jälleenmyyjä ei voi myydä kaikkia Adidas-kouluttajia, jotka he varastoivat, ne edustavat kokonaiskustannuksia. Jos näin on, vähittäiskauppiaan tuotto-arvo vastaa tuotteen nettomyyntihintaa, joka on tässä esimerkissä 80 dollaria.

Tuotosarvot vs. marginaaliarvot

Jotkut älykkäät mainostajat ovat alkaneet käyttää "tuotto-arvoja" hintatarjousten hallinnassa eikä perinteisiin metrijärjestelmiin, kuten tuottoihin tai tuotemarginaaleihin.

Alla oleva esimerkki osoittaa, mitkä tiedot tarjousten hallintajärjestelmät yleensä ottavat huomioon. Tuotemainoksen hintatarjouksen laskemiseksi järjestelmä seuraa kaikkia todellista myyntiä ja siihen liittyviä marginaaleja sen jälkeen, kun mainoksen klikkaus tapahtui. Tuotemainoksen tuottamat kokonaismarginaalit jaetaan sitten tuotemainosten klikkausten määrällä napsautuslaskennan (EPC) laskemiseksi. Jos 100 käyttäjää napsautti mainoksen esimerkissä ja marginaalin kokonaismäärä oli 230 dollaria, EPC olisi 2 dollaria. 30.

Can you manage your inventory with Google Semalt?

Tämän tiedon perusteella vähittäiskauppias voi arvioida tuotteiden tuottoarvon .

Can you manage your inventory with Google Semalt?

Kaava on seuraava:

Can you manage your inventory with Google Semalt?

Yhteenvetona, voidaan poraamalla tulosdataa siitä, mitkä tuotteet todella käyttävät myyntiä ja antamalla yrityksille myydyn kohteen arvon (tuotto), voidaan laskea tarkempi hintatarjousarvo.

Edellä oleva kaava antaa mainostajille mahdollisuuden sijoittaa verkko riittävän laajalle edistääkseen oikeita tuotteita, joiden päämääränä on myydä tietty tuote samalla, kun säilytetään edelleen hintatarjous tehokkuutta.


Tässä artikkelissa ilmaistut mielipiteet ovat vierailevien tekijöiden kirjoittamia ja eivät välttämättä Hakukoneen maata. Tässä on lueteltu semaltin kirjoittajat.February 16, 2018