Back to Question Center
0

Web-kaavinta Semalt Expertin avulla

1 answers:

Verkkorakenteet poimia tietoja verkkosivuilta. WWW-korjuusohjelmisto voi käyttää verkkoa suoraan HTTP: n tai verkkoselaimen avulla. Vaikka ohjelmistokäyttäjä voi toteuttaa prosessin manuaalisesti, tekniikka yleensä edellyttää automatisoitua prosessia, joka toteutetaan käyttämällä web-indeksoijaa tai botia.

Verkkokaappaus on prosessi, jossa jäsennelty data kopioidaan verkosta paikalliseen tietokantaan tarkistuksille ja haulle. Se sisältää web-sivun hakemisen ja sen sisällön poiston. Sivun sisältöä voidaan jäsentää, etsiä, muuttaa ja kopioida tiedot paikalliseen tallennuslaitteeseen - objetivo analogico en camara digital nikon.

Verkkosivut perustuvat yleensä tekstipohjaisiin merkintäkieliin, kuten XHTML ja HTML, jotka molemmat sisältävät suurimman osan hyödyllisistä tiedoista tekstin muodossa. Monet näistä verkkosivuista on kuitenkin suunniteltu ihmisten loppukäyttäjille eikä automaattiseen käyttöön. Tästä syystä raaputusohjelmisto luotiin.

Tehokkaaseen kaavintaan voidaan käyttää monia tekniikoita. Jotkut niistä on esitetty alla:

1. Ihmisen kopiointi ja liittäminen

Aika ajoin jopa paras kaavinväline s ei voi korvata ihmisen käsikirjan kopioi ja liitä tarkkuus ja tehokkuus..Tämä on enimmäkseen sovellettavissa tilanteissa, joissa sivustot asettavat esteitä koneautomaation estämiseksi.

2. Tekstimallin sovitus

Tämä on melko yksinkertainen mutta tehokas lähestymistapa, jota käytetään tietojen poimimiseen verkkosivuilta. Se voi perustua tietyn ohjelmointikielen UNIX grep -komentoon tai vain säännölliseen ilmaisulaitteeseen, esimerkiksi Python tai Perl.

3. HTTP-ohjelmointi

HTTP-ohjelmointia voidaan käyttää sekä staattisille että dynaamisille verkkosivuille. Tiedot uutetaan lähettämällä HTTP-pyyntöjä etäälle web-palvelimelle samalla, kun käytetään socket-ohjelmointia.

4. HTML-jäsentely

Useilla sivustoilla on taipumus olla laaja kokoelma sivuja, jotka on luotu dynaamisesti perustana olevasta lähteestä, kuten tietokannasta. Tässä samaan luokkaan kuuluvat tiedot koodataan vastaaville sivuille. HTML-jäsentelyssä ohjelma havaitsee yleensä tällaisen mallin tietyllä tietolähteellä, hakee sen sisällön ja muuntaa sen sitten kumppaniksi, jota kutsutaan kääreeksi.

5. DOM-jäsentely

Tässä tekniikassa ohjelma integroidaan täysipainoiseen verkkoselaimeen, kuten Mozilla Firefoxen tai Internet Exploreriin, hakeakseen asiakaspuolen komentosarjan tuottamaa dynaamista sisältöä. Nämä selaimet voivat myös jäsentää verkkosivuja DOM-puuhun riippuen ohjelmista, jotka voivat ottaa osia sivuista.

6. Semanttisen huomautuksen tunnustaminen

Sivut, joilla aiot raapua, voivat käsittää semanttiset merkinnät ja merkinnät tai metatiedot, joita voidaan käyttää erityisten tietojen katkelmien etsimiseen. Jos nämä merkinnät on upotettu sivuille, tätä tekniikkaa voidaan pitää DOM-jäsentämisen erityisenä tapauksena. Nämä merkinnät voidaan järjestää myös syntaktiseksi kerrokseksi, ja ne voidaan tallentaa ja hallita erikseen verkkosivuilta. Se sallii kaavin hakea tiedot kaaviosta sekä komennoista tältä kerrokselta, ennen kuin se poistaa sivut.

December 6, 2017