Back to Question Center
0

Semalt määrittää suuria työkaluja tekstien poistamiseen HTML-dokumenteista

1 answers:

Teksti HTML-asiakirjassa on erityinen sisältötyyppi eri HTML-tunnisteet ( ,,,). On olemassa erilaisia ​​kattavia ja tehokkaita ohjelmia, joiden avulla voidaan korjata kaikentyyppisiä tietoja, kuten tekstejä, kuvia ja linkkejä. Lisäksi kaikki uutetut tiedot voidaan muuntaa jäsennellyksi ja käyttäjäystävälliseksi. Lisäksi sinun ei tarvitse oppia koodeja, koska nämä työkalut ovat hyviä kaikille, joilla ei ole koodaustaitoa tai kokemusta.

1. Import - codigo formulario de contacto html y php.io:

Import.io on yksi parhaista, suosituimmista ja hyödyllisistä välineistä, jotka toimivat Magic-tilassa. Työkalu on varsin suosittu käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta. Import.io-tiedoston avulla voit osoittaa URL-osoitteen ja ohjelma leikkaa ja kertoo tiedot sinulle. Se esittää sisällön taulukon muodossa ja sisältää useita esilatausvaihtoehtoja. Tiedot voidaan ladata muodossa JSON tai ne voidaan tallentaa suoraan kiintolevylle.

2. Octoparse:

Octoparse poimii kaikentyyppiset tiedot, organisoi sen strukturoidulla tavalla ja auttaa erottamaan strukturoidut ja strukturoidut tiedot. Sinun tarvitsee vain kertoa ohjelmalle, mitä tehdä ja miten tiedot voidaan purkaa sekä syvyyteen että leveyteen. Se nappaa tekstidatan, joka koostuu merkkijonoista. Tämä ohjelma ei tue tekstitiedostoja, videoita, äänileikkeitä ja kuvia.

3. Uipath:

Uipathilla on helppo automatisoida lomakkeen täyttö, navigointi ja klikkauspainikkeet. Se on vaikuttava, nopea, yksinkertainen ja joustava web-poisto, joka auttaa hyödyllisiä tietoja HTML-asiakirjoista.

4. Kimono: (

5. Näytön kaavin:

Kimono työskentelee kaavin uutissyötteen ja hintojen kanssa, mikä on tarkka ja kehittynyt työkalu HTML-

Screen Scraper on eräs hyödyllinen tiedonhankintatyökalu, joka voi tarjota puhtaita ja siistiä tietoja sekä käsitellä tietojärjestelyihin liittyviä ongelmia. vähän tyyris, ja sen vapaassa versiossa on rajallinen määrä vaihtoehtoja ja ominaisuuksia.

6. Scrapy :

Scrapy on yksi tehokkaimmista, huippuluokan ja hämmästyttävistä web-indeksointi- ja tiedonsiirtojärjestelyistä. Sitä käytetään useiden sivustojen indeksointiin ja voi poimia sekä jäsenneltyjä että strukturoituja tietoja vaatimuksiisi. Se auttaa tarkkailemaan ja automatisoimaan tiedon laatua varmistaen, että saat parhaan tuloksen verkkoliiketoiminnallesi.

7. Kaavin Wiki:

Kuten muut samankaltaiset ohjelmat, Scraper Wikin mukana on lukuisia vaihtoehtoja. Et tarvitse koodaustaitoja saadaksesi parhaan tuloksen tästä ohjelmasta. Voit purkaa paitsi tavalliset verkkosivut myös koko Wikipedian käyttämällä Scraper Wikiä. Se tukee PHP: tä, Pythonia ja Rubyä.

Toivottavasti olet löytänyt jotain arvoista tässä luettelossa, ja suosittelemme sinua jakamaan nämä viileät työkalut ystäviesi kanssa.

December 6, 2017