Back to Question Center
0

Semalt: 10 Ehdottomasti mahtava ominaisuuksia FMiner, tehokas Web Scraping Tool

1 answers:
FMiner on tehokas ja hyödyllinen työkalu verkkosivustojen kaavintaan, tiedonhankintaan, kopiointiin, web-indeksointi- tai indeksointi-, näytönlukitus- ja makrotuki Mac OS X- ja Windows-käyttäjille. Tämä helppokäyttöinen ohjelma yhdistää maailmanluokan ominaisuuksia ja intuitiivisen visuaalisen suunnittelun.

Olipa sinun täytyy indeksoida useita verkkosivuja tai joutua tekemään hienostunut tietojen hankintaprojekti, joka vaatii välityspalvelinten luettelon ja Ajax-kädensijan, FMiner on oikea valinta sinulle! Tämän ohjelman avulla voit helposti hallita sekä yksinkertaisia ​​että vaikeita tiedonlouhintatekniikoita ja verkkokaappaustekniikoita. Voit myös kerätä tietoa eri sivustoista, kuten kiinteistöjen luokiteltuja sivustoja, hakukoneita, keltaisia ​​sivuja, hakemistoja, online-foorumeita ja tuotekatalogeja.

FMiner-toiminnot:

Jos suoritat säännöllisesti päivitettävää projektia, FMinerin integroidulla ajoitusmoduulilla voit määrittää aikataulun. Joitakin sen näkyvimpiä ominaisuuksia on kuvattu alla - custom design logo free.

1. Visual Editori -vaihtoehto

Voit suunnitella tiedonhankintaprojektit sen visuaalisen editorin avulla ja saada haluamasi tiedot alle 10 minuutissa.

2. Ei vaadittu koodaus

Sen yksinkertainen, helppokäyttöinen ja vuorovaikutteinen käyttöliittymä helpottaa kaappaamattomien projektien tallentamista ilman koodien tarvetta.

3. Lisätoiminnot

FMinerin avulla voit helposti purkaa tai pyyhkäistä tietoja JavaScriptin tai Ajaxin kovaisista indeksoiduista Web 2.0-dynaamisista sivustoista. Tämä on täydellinen työkalu ohjelmoijille ja web-kehittäjille.

4. Useita indeksointitavainvaihtoehtoja:

FMiner auttaa sinua poraamaan verkkosivuja ja yhdistämään hyvät linkkirakenteet, pudotusvalinnat, URL-kuvio ja automaattiset lomaketiedostot.

5. Avainsanan syöttöluettelo:

Yksi FMin parhaista ominaisuuksista on,

6. Sisäkkäiset tietoelementit:

FMiner tunnetaan parhaiten, jos haluat käyttää hakulomakkeita,

7. Multi (multi-leveled extraction options), joka pystyy helposti indeksoimaan linkkirakenteita ja kaappaamaan sisäkkäiset tuotemallistot, parantaa hakukoneiden tuloksia sivustossasi ja lähettää tietosi suurille hakemistoille -Threaded Crawl:

Voit nopeuttaa tietojen poistoa FMinerin moni-selaimen indeksointiominaisuuksilla. Tämä työkalu helpottaa indeksoimalla sivujesi Google, Bing ja Yahoo. 8. Vientimuodot:

FMiner tukee useita vientimuotoja, kuten Excel, CSV, HTML, XML ja JSON, ja tallentaa tiedot tietokantoihin kuten MySQL, MS SQL ja Oracle.

9. Captcha-testi:

Varmista verkkopohjainen suojaus FMinerin Captcha-testillä. Tämä estää robotit ja hämähäkit pääsemästä sivustoosi ja on kattava kolmannen osapuolen automaattinen captcha-palvelu.

10. Välityspalvelin ja evästeitä nimettömälle käyttöoikeudelle:

Yksi FMinerin parhaista ominaisuuksista on se, että se tukee erilaisia ​​proxyja ja evästeitä nimettömään käyttöön. Se tarkoittaa, että kaikki Internetissä tekemäsi toiminnot eivät tallennu ja IP-osoite pysyy piilossa.

Sinun tarvitsee vain valita tulostustiedostomuoto ja antaa FMiner suorittaa tehtävänsä. Se erottaa tiedot sinulle ja voit seurata kaikkia työkalun suorittamia vaiheita. FMinerin upea visuaalinen suunnitteluvaihtoehto kaappaa kaikki vaiheet ja mallin prosessikartta, joka kykenee toimimaan vuorovaikutuksessa kohde-verkkosivujen kanssa. Lisäksi se antaa sinulle kuvakaappauksia, jotta voit seurata tietojen laatua. FMinerin tiedot tallennetaan Excel-, SQL- tai CSV-muotoihin ja jäsennetään määrityksiin.

December 6, 2017