Back to Question Center
0

Semalt selittää, miten Web Scraping -toiminnot voidaan suorittaa ilmaiseksi

1 answers:

Verkkorakaisuaine on eräänlainen robotti, joka on kehitetty kulkemaan verkon läpi sivut poistaaksesi kaikki tarvittavat tiedot. Sisältö Grabber on ilmainen verkkoratkaisutyökalu , joka on luotu käsittelemään monimutkaisia ​​tietomalleja.

Aluksi voit kokeilla agentin kokeiluversiota - billboards company lebanon. Koeajan aikana voidaan kehittää räätälöityä mutta yksinkertaista raaputusainetta. Sinun on kuitenkin ymmärrettävä, että tutkimusasiamies on luotu osoittamaan sen potentiaalia, eikä se voi vastata kaikkia tarpeitasi. Lisäksi voit saada vain yhden edustajan yhdelle verkkosivustolle.

Jos tarvitset web-kaavinta, joka pystyy käsittelemään monimutkaisia ​​kaavintatehtäviä tai haluat kaapata tietoja useilta verkkosivustoilta, sinun on ostettava maksullinen versio. Kuitenkin tässä artikkelissa aion puhua sisällön Grabber vaihtoehtoja voit saada ilmaiseksi. Joten voit pyytää maksuttoman web-kaavinagentin lähettämällä sähköpostia osoitteeseen demo@contengrabber.com. Yleensä saat vapaaedustajan 24 tunnin kuluessa pyynnön lähettämisestä. Kuitenkin, se voi kestää kauemmin, jos lähetät pyynnön kiireisen jakson aikana.

Vaiheet, joissa pyydetään ilmaista kaavinta

Ensin sinun on annettava aloitusosoite. Tämä on URL-osoite web-sivulle, jossa vapaa agentti alkaa kerätä tietoja.

Sinun on selitettävä, millaisia ​​tietoja haluat erottaa sivustostasi. Tehokkain tapa tämän saavuttamiseksi on antaa verkkosivustot, joissa on tarvittavat tiedot rohkeasti merkittyinä.

Olisi vältettävä epämääräisiä ohjeita, kuten "kaikki tiedot on erotettava verkkosivustosta", koska se ei ole todennäköistä, mitä todella tarvitset. Jos kuitenkin ilmenee, että tarvitset kirjaimellisesti kaikki verkkosivustosi tiedot, käytä Web-sivuston lataajaa Content Grabberin sijaan.

Sinun on myös määriteltävä sinulle sopivin tietomuoto. Tavalliset muodot ovat XML, CSV ja Excel.

Seuraava vaihe on lähettää kaikki yllä luetellut tiedot osoitteeseen demo@contentgrabber.com ja saada vastaus ja näyteuutetieto 24 tunnin kuluessa tai vähän kauemmin joissakin tapauksissa.

Asenna kokeiluversio Content Grabber työkalun tutustumiseksi. Saat viedyn agenttiedoston, joka voidaan tuoda sisällönvetäjään valitsemalla Tuo agentti Content Grabberin tiedostovalikosta.

Voit nyt käyttää web-kaavinta agentti Content Grabber Run -valikosta. Huomaa, että kokeiluversio pysähtyy heti 100 sivun latauksen jälkeen.

December 6, 2017