Back to Question Center
0

Web Data Scraper - Semalt Expert -huolet

1 answers:

Maailma on vähitellen herättänyt merkityksensä säännöllisestä tiedot. Valitettavasti tietojen poistaminen manuaalisesti ei ole vain tylsiä, mutta se vie aikaa. Siksi verkossa on lukuisia vapaita verkkokaappaustyökaluja , mutta niiden tuotoksen laatu vaihtelee suuresti. Lisäksi heillä kaikilla on etuja ja haittoja. Joten, sinun pitäisi olla varovainen valitsemalla ilmainen web kaavinta työkalu.

Web Data Scraper 4 - oakley holbrook ducati polarized.1.2.29 on erittäin tehokas datakaappaustyökalu , joka voi helposti kaapata tietoja useista eCommerce-sivustoista kuten Flipkart, Alibaba, OLX, Quikr, Craigslist, eBay ja Amazon, vain mainita muutamia. Tällä työkalulla on mahdollisuus kaapata ja viedä tiedot laskentataulukkoon. Se voi myös kaapata tietoja kaikista verkkosivujen sivuista automaattisesti.

Pähkinänkuoressa se on työkalu, joka kaappaa suuren määrän tietoja useilta sivuilta hämmästyttävällä nopeudella ja suurella tarkkuudella. Tärkeintä on, että se voidaan konfiguroida toimimaan yksinään. Työkalun ominaisuudet

Työkalu ratkaisee ongelman, joka ei kykene hankkimaan tarvittavia tietoja analysoitavaksi ja vertailtavaksi

. Kuten aiemmin mainittiin, se voi poimia tietoja monimutkaisesta verkkokaupasta ja luokitelluista sivustoista, joilla on satoja sivuja. Se voi myös kaapata tietoja helposti valkoisista ja keltaisista sivuista, kuten Yelp.com..

Se voi noutaa tietoja kiinteistöverkkoista, kuten Zillowista ja Homefinderista. Se on hyödyllinen myös matkaportaaleihin kuten Expedia, Tripadvisor, Booking ja paljon muuta. Se toimii tehokkaasti myös työn portaaleihin.

Se voi olla täysin automatisoitu toimimaan yksin tai vähän inhimillisellä väliintulolla ja säästää paljon aikaa. Se voi myös kaapata kuvia yhdessä tekstin ja muiden elementtien kanssa samalla verkkosivustolla yhdellä aikavälillä. Siksi se on erinomainen työkalu kaikenlaisille yrityksille.

G Kartta Kaavin:

Tämä työkalu on tarkoitettu tietojen keräämiseen Google Mapsista. Se pystyy kaappaamaan tuhansia tietoja hyvin lyhyessä ajassa. Tämä helppokäyttöinen sovellus auttaa sinua kaapattamaan rajoittamatonta sisältöä verkkosivustoilta.

Linkit Kaavin:

Tämä sovellus raaputtaa LinkedIn työpaikkoja helposti ja tehokkaasti. Voit käyttää sitä jatkuvasti raaputtamaan työt LinkedIniltä. Kun uudet työpaikat ladataan sivustolle, niin tallennetut tiedot päivitetään automaattisesti.

Web Contact Scraper:

Tämä on toinen työkalu, joka toimii omalla tavallaan. Se on tarkoitettu erityisesti yritysten yhteystietojen keräämiseen. Voit ohjelmoida sen etsimään ja raapimaan tietoja tietyistä ammateista. Se on hyvä työkalu sähköpostin markkinointiluettelon rakentamiseen.

Ultimate Scraper Pro:

Voit käyttää tätä työkalua keräämällä hakutuloksen linkkejä ja URL-osoitteita Googlelta. Tämä työkalu on erittäin suositeltavaa PPV: lle ja muille verkkosivujen edistämistoimille ja -palveluille.

Xpath Kaavin Perus:

Tämä työkalu tekee sekä tiedonlouhinnasta että Xpath-ilmentymistestauksesta. Se on erittäin hyödyllinen SEO-palveluntarjoajille. Se tekee työstä helpompaa.

Johtopäätöksenä on, että muutamia muita välineitä on jo saatavilla verkossa, lukuun ottamatta muutamia edellä kuvattuja kaavintavälineitä, ja niitä kehitetään edelleen, koska säännöllisten tietojen kysyntä on lisääntynyt valtavasti.

December 6, 2017