Back to Question Center
0

Semalt paljastaa 3 erinomaista ilmaista verkkokaappaajaa

1 answers:

Ilmainen online-kaavinta auttaa keräämään tietoja ja laittaa se käyttökelpoiseen muotoon. Tietyn URL-osoitteen sisältö voidaan helposti sijoittaa laskentataulukkoihin, ja sitä voidaan laajentaa ajan mittaan dataset-tiedostoihin. Online-verkkopalvelujen avulla kaavoitetut ja kerätyt tiedot voidaan yhdistää uusiin tai olemassa oleviin tietokantoihin. Ilmainen online-kaavinta on tärkeää aloittelijoille, koska sinun ei tarvitse maksaa mitään - î·î»îµîºï„ïî¹îºî® î¿î´î¿î½ï„ïŒî²î¿ï…ïï„ïƒî± oral b. Lisäksi erinomaiset brändit sitoutuivat pitämään web-tiedot näkyvissä ja maksutta.

1. CloudScrape:

CloudScrape on nykyaikainen ja kattava tiedonsiirtopalvelu säännöllisille käyttäjille. Se auttaa heitä luomaan, yhdistämään, suorittamaan, hallitsemaan ja aikataulun web-tietojen poimintarobotteja. Kaksi sen näkyvää ominaisuutta ovat JavaScript-arviointi ja sisäänrakennettu Captcha, jotka tekevät siitä ihanteellisen lähes kaikille web 2.0-sivustoille. Lisäksi sen API avulla voit seurata ja hallita web-robotteja. Captcha-ratkaisuvaihtoehto on asettanut CloudScrapeen erillään muista vastaavista palveluista, erityisesti Kimono ja import.io. Se toimii sekä perus- että edistyksellisillä sivustoilla, poimii tiedot automaattisesti ja lataa ne Dropboxiin, Google Driveen, AWS: ään tai Boxiin. Hämmästyttävää, CloudScrape tarjoaa meille kuukausittain ja vuosittain tilausohjelmia..

2. Import.io:

Se on kuuluisa ja yksi parhaista verkkokauppiaista. Import.io tunnetaan parhaiten pilvipohjaisesta järjestelmästä, ja käyttäjien on vain lisättävä verkkoselaimen laajennus, jotta tämä ohjelma voidaan aktivoida. Se on erinomainen ja luotettava työkalu, joka prosessoi ja tallentaa tietoja API-kirjastojen muodossa. Sivustoille, joilla ei ole tietoja, tämä palvelu voi rakentaa tietyt tietolähteensä. Se tarjoaa myös hyvää tallennuskapasiteettia ja manipuloi tietoja helposti. Voit lisätä tietoja olemassa olevaan tietokantaan, olemassa olevaan kirjastosarjaan tai kerätä tietoja ajan mittaan. Import.io on nyt yksi parhaista verkossa toimivista verkkokauppiaista, ja sen hallinnointi- ja kehittämisvirkamiehet ovat varsin kokeneita Internet-tietokentässä.

3. Kaavin Wiki:

Kuten import.io, Kaavin Wiki on ilmainen online web kaavin kymmeniä vaihtoehtoja ja ominaisuuksia. Sen maksuton online-tili on kiinteä muutamille tietolomakkeille, mutta sen palkkio tai maksullinen versio on paljon parempi kuin muut samankaltaiset työkalut. Suurin osa sen vaihtoehdoista on kuitenkin käytettävissä myös vapaassa versiossa. Tämä yritys on pitkään sitoutunut tukemaan kehittäjiä, ohjelmoijia ja toimittajia tarjoamalla ilmaisia ​​palveluita. Tämä työkalu on hyödyllinen sekä pienille että suurille verkkosivustoille ja tallentaa suurimman osan tiedoista PDF-muodossa. Se tarkoittaa, että sinun ei tarvitse toteuttaa mitään koodia saadaksesi parhaan hyödyn tästä ohjelmasta. Viimeisimmin Scraper Wiki on saanut merkittäviä kehityksiä, ja sen uusin tai nykyinen versio on käynnistetty vaikuttavilla ja hienostuneilla vaihtoehdoilla. Esimerkiksi tämä työkalu tukee nyt eri kieliä, kuten Ruby, PHP ja Python. Sen sijaan muut samankaltaiset työkalut eivät tue kaikkia näitä kieliä samanaikaisesti. Siten voimme sanoa, että tämä data kaavinta ohjelma on paljon parempi kuin mikään muu ilmainen online web kaavin.

December 6, 2017