Back to Question Center
0

Semalt: Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää PHP Web Scraper kuin HTML Scrapper

1 answers:

PHP Web Scraper auttaa kaappaamaan automaattisesti HTML-sivut ja näyttämään sen eri verkkosivustoilla. Mikä tekee sovelluksesta ainutlaatuisen, se vetää tietoja tietystä paikasta ja näyttää sen muualla toistuvasti. Joten, kun lähdeluettelon sisältöä päivitetään, ohjelma raaputtaa sisältöä ja pudottaa sen määränpää sivustolle, jolloin verkkosivusto päivitetään myös.

Esimerkiksi, jos haluat saada uusimmat jalkapallo pisteiden suosittu verkkosivusto jatkuvasti, kirjoittaa URL lähteen sivun yhdessä CSS valitsin PHP kaavin - vps ddos protection windows 8. Se luo koodin. Lisää nyt koodi sivun lähdekoodiin ja se on. Mitä löydät sivuillasi on uusin pisteet lähdesivulla.

Tämä työkalu on erinomainen poimia usein päivitetty sisältö kuten ranking, pörssikursseja, hintoja ja uutisia vain mainita muutamia. Tämä HTML-kaavin on yksi parhaista, koska se on helppokäyttöinen, se tarjoaa korkean suorituskyvyn, se toimii lähes kaikilla selaimilla ja mikä tärkeintä, se on laadukkaan tuen kanssa.

Haitat

Valitettavasti sovellus ei välttämättä pysty poistamaan tietoja tietyistä sivustoista. Joten, kannattaa kokeilla sitä ennen kuin ostat sen. Tällä hetkellä kaavin ei voi poistaa videoita Vimeosta, YouTubesta ja monista videojakaaja-sivustoista.

Se ei voi myös tarttua flash-tiedostojen sisältöön, vaikka se voi tarttua tiedostoihin. Se ei myöskään voi tarttua sisältöön, joka näkyy vain joidenkin verkkosivustojen rekisteröityneille käyttäjille.

Ennen minkään verkkosivun kaavinta, poista JavaScript käytöstä selaimessasi ja käy web-sivulla. sisältöä, jota voit nähdä JavaScript -toiminnon poistamisen jälkeen, on se, mitä voit ottaa sivulta. On myös tärkeää muistaa, että HTML-sivu, jossa on suhteellisia polkuja sisältäviä kuvia, ei näy sivulla.

(28 )

Vastaukset usein kysyttyihin kysymyksiin

Voit purkaa sisältöä useilta sivuilta ja näyttää sen yhdellä sivulla tämän työkalun avulla. aseta ne sivun lähdekoodiin, johon haluat niiden näkyvän.

  • Lisäksi , on mahdollista purkaa useita elementtejä samalta lähdesivulta.
  • Web-sivuja ei voida kloonata tällä työkalulla, koska se ei ole sen tarkoitus.
  • Vaikka tämä sovellus ei tue WordPressiä, on olemassa erillinen WordPress-työkalu.
  • Voit käyttää CSS: ää tyyliteltyyn HTML-muotoon
  • .
  • Voit käyttää HTML / jQueryä muokataksesi uutettua HTML-koodia.
  • Voit saada viimeisimmän HTML-koodin uuttamalla päivittämällä verkkosivusi. Jalkapallon esimerkin esimerkin käyttäminen uudelleen, jos viimeinen pisteet nähtiin 0 - 0 ja pisteet muuttuvat 1 - 0, et näe sitä Web-sivulla, kunnes päivität sen.
  • HTML-muodossa oleva ulkoistettu HTML-sivu näkyy verkkosivustasi ilman CSS: ää.

Lopuksi on suositeltavaa käyttää tätä työkalua laillisesti. Aina hakea lupaa minkä tahansa verkkosivun omistajilta ennen kuin tartut HTML-sisältöä siihen. Olet täysin omalla käyttöösi tämän työkalun avulla.

December 6, 2017