Back to Question Center
0

Semalt Review: Mikä on Web Scraping?

1 answers:

Verkkokaappaus on tiedon kerääminen verkosta. Tietoja kerätään kuitenkin eri tarkoituksiin. Laajennusrobotit auttavat automatisoimaan tietojen keräämisen verkosta nopeammin ja tarkemmin. Joten web kaapimet säästää paljon aikaa, joka voidaan käyttää muihin toimintoihin.

Esimerkkejä rainan kaavinta

Esimerkkinä siitä, kuinka hyödyllisiä kaavintarobotit ovat, ota esimerkiksi myyntijoukkue. Jotta saataisiin hyvät johtimet, he joutuvat tekemään jonkin verran kylmäpuheluita - turban online shop. Mutta miten he saavat numerot, joille soitetaan? On hyvä hakea hakemistoa numeroiden vetämiseen. Tiedätkö kuinka monta tuntia käytetään vain saadaksesi puhelinnumerot konkreettisen määrän mahdollisia asiakkaita? Se voi olla aikaa vievää ja turhauttavaa.

Tässä web-kaavin on kätevä. Voit ohjelmoida sen purkamaan tiettyjä tietoja tietystä luettelosta verkossa. Voit rakentaa dexi.io robotti etsiä luetteloa julkisesti noteerattujen yritysten ja poimia yhteystiedot, kuten puhelinnumeroita ja sähköpostiosoitteita. Tämä on vain yksinkertainen kuva. Verkkokaappaajia voidaan soveltaa eri tiedonkeruutehtäviin.

Hintavertailu sivustoilla hyödyntää myös kaavinrobotteja eri tuotteiden kuten älypuhelinten, hotellien, luottokorttien ja vakuutusten hinnoittelussa. Itse asiassa jotkut vertailupaikat myös raaputtavat tietoja toisilta vertailusivustoilta. Toisin sanoen hintavertailu on toinen syy web-kaapimiseen.

Jotta voit olla kilpailijoidesi edessä, sinulla on oltava pääsy tietoihin, joihin vain harvat ihmiset voivat käyttää. Siksi jotkut yritykset ovat rakentaneet tuhansia robotteja, jotka etsivät harvinaisia ​​mutta hyödyllisiä tietoja

Itse asiassa, kun sinulla on enemmän tietoa kuin vedonlyönnistä, saat kilpailuetua niiden yli. Esimerkiksi jos maat A ja B ovat ottaneet jalkapallo-ottelun, ja maa A on lyönyt B: n 80 prosenttia koko ottelustaan, useimmat vedonvälittäjät panostavat maata A. Mutta jos ottelu on maassa B, ja sinä ja vain muutamia muut vedonlyöjät saivat selville, että A ei ole koskaan hakenut B: tä jälkimmäisen kotona aiemmin, voit lyödä vetoa B: ssä, ja se, että useimmat vedonlyöjät suosivat maata A, antavat sinulle jopa enemmän rahaa, jos voitat. joilla on enemmän tietoja kuin toiset, mikä rajoittaa riskiäsi ja myös maksimoi voittoa.

Verkkokaappaus on myös hyödyllinen tutkimusväline

.

Tutkijat hyödyntävät myös verkkokaappeja toiminnastaan. Yliopistot, kansalaisjärjestöt ja hallitukset hyödyntävät myös verkkokaappauksia. Jotkut uutetut tiedot ovat välttämättömiä joihinkin tarkoituksiin, kuten maapallon valvontaan, robottiautojen rakentamiseen ja jopa AI-pohjaisiin keksintöihin.

Koska dexi.io on rakennettu erinomaisen helppokäyttöisen tiedonhankintatyökalun, voit aloittaa oppimalla työkalun käyttöä. Se on erittäin tehokas tietojen puhdistamiseen, verkon indeksointiin ja verkkokaappaamiseen. Vaikka koneilla on tietoja, dexi.io auttaa käsittelemään tietoja koneille.

Aloittaminen nyt

Ensimmäisen verkkoratkaisun aloittamisessa sinun tulisi käyttää termejä ulkoista tietojenkäsittelyä tai tietotutkimusta välttääksesi epäselvyyden. Sinun on myös hajottava algoritmin ja paperin tietojen taustalla oleva älykkyys. Tärkeintä on, koska tämä on ensimmäinen kerta, sinun pitäisi olla valmis epäonnistumaan, oppimaan virheistään ja parantamaan. Mitä aiemmin aloitat, sitä paremmin.

Kokeile ilmaiseksi

Voit rekisteröityä ja kokeilla työkalua ilmaiseksi. Laita se yksinkertaisimmassa muodossa, data kaavinta robotti tekee tehtävän, joka vie tuhannen ihmisen useita vuosia loppuun.

December 6, 2017