Back to Question Center
0

Voitko näyttää, miten menestyä Amazonissa kilpailijoiden hakutietojen avulla?

1 answers:

Kyllä, se on oikea kysymys. Tarkoitan, että kun niitä käytetään oikein, Amazon-hakutiedot lähimmästä niche- tai category-kilpailijasta voivat tulla selkeän kaavan lopulliseen kaupalliseen menestykseen siellä. Ja uskon henkilökohtaisesti, että avain parhaaseen kaupankäyntitulokseen voi aina löytää lähinnä viidennen suosituimman suosittujen avainsanojen viihteestä, joita yhdistää älykäs ja joustava hinnoittelustrategia. Tosiasia on, että koko tehtävä voi helposti tulla vain kakunpalaa - tarvitset vain oikean työkalun asianmukaisen kilpailututkimuksen suorittamiseen ja lopulta tulee Amazonin rohkea menestys vain käyttämällä kilpailijoiden hakutietoja. Joten, kun otetaan huomioon, että haastava asia tässä on löytää täydellinen ratkaisu keskuudessa todella valtava määrä erilaisia ​​tarjouksia Internetissä - rent a computer santa clara. Siksi seuraavaksi aion näyttää parhaimmat ohjelmistotyökalut, jotka helpottavat asioita - sekä kilpailukykyisen avainsanan tutkimuksen, paras mahdollisuuden etsiä potentiaalisia mahdollisuuksia ja automatisoituja hinnoitteluratkaisuja, jotka ovat välttämättömiä johtamaan oman markkinapaikkasi tai tuotekategoria.

Siirrä oikealla radalla alusta alkaen

Haluan aloittaa etsimällä mahdollisuuksia Amazonin kanssa hakutiedoista tällä hetkellä eniten kysyttyjen tuotteiden, ja kuumimmat tarjoukset saatavilla markkinoilla. Tässä on, kun JungleScout-työkalu tulee pelaamaan! Tämä ohjelmisto tunnetaan parhaimpana vaihtoehtona datapohjaiselle tutkimukselle, joka tarvitaan etsimään Amazonin houkuttelevia myyjämahdollisuuksia ja löytämään paras lupaava tuote, joka mahdollisesti sisällytetään nykyisiin tuotetietoihisi. Lisäksi - voit helposti kääntää tämän todella pelottavan tehtävän seuraamaan entistä onnistuneempien vastustajien tärkeimpiä muuttujia pehmeäksi ja yksinkertaiseksi menettelyksi, joka toimii lähes itsenäisesti.

Pidä parhaat optimointikäytännöt ja avainsanahaku

Soveltamisala on toinen älykäs työkalu, jolla voit saada suuren kuvan Amazon-hausta, toiminnallisista tiedoista suosituimmista avainsanoista, sekä luultavasti arvokkain oivallus asiaan liittyvien avainsanojen ja pitkillä hännän hakulausekkeilla vastustajasi on jo rankattu. Mitä enemmän - löysin soveltamisalaa entistä tehokkaammaksi, kun kyse on PPC-kampanjan optimoinnista maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi. Loppujen lopuksi tämä työkalu auttoi minua paljon riskienhallinnan ansiosta, koska olen voittomarginaaleja, kuukausituloja, myyntinopeutta, FBA: n jälkeistä nettotuloa jne. Koskevien tietojen perusteella varsin luotettavia ja tarkkoja tietoja.

( 1)

Etu erittäin kilpailukykyisestä automatisoidusta hinnoittelusta ja uusintastrategiasta

Viimeinen esillä oleva kohta, jonka haluan näyttää tänään, on Keepa. Se on yksinkertainen ja helppokäyttöinen Amazon-hinnanseurantaväline. Se on puhdas ja selkeä käyttöliittymä lähes itsestään selvä. Haluan kuitenkin luetella Keepan hinnoittelusovelluksen lupaamat tärkeimmät ominaisuudet - ainakin täydellisyyden vuoksi. Muun muassa tämä hintatarkkailija voi auttaa sinua vuorovaikutteisissa historiankaavioissa, jotka näkyvät hyvin luokitellulla kätevästi, reaaliaikaiset hälytykset hintojen lasku / nousu ja saatavuusmuutokset, helppo katselu saatavilla suoraan selaimen laajennuksen kautta sekä nopea katselu -toiminto, nähdä viimeisimmät Amazon-tarjoukset ja vertailla hintoja lähes hetkessä.

December 6, 2017