Back to Question Center
0

Voitko auttaa minua hallitsemaan Amazon-hausta huippusijoittajan näkemyksen ja avainsanan valinnan avulla?

1 answers:

Valitettavasti ei ole lopullista voittajaopasta tai mitään lopullista toimintasuunnitelmaa, jolla voit saada pitkän aikavälin menestystä Amazon-haussa näkyvien tuotetietojen parhaan tarjouksessa. Tosiasia on, että siellä on liian monia eri verkkokaupan menestystekijöitä, kuten esimerkiksi listalleotto ja hintaoptimointi, toimitus ja palautteenhallinta. Puhumattakaan hankinnasta, mainonnasta, veroista, samoin kuin muusta tavallisesti liian työvoimavaltaisesta tai jopa todella kauheasta tavaraa - free motorcycle appraisals.

Mistä löytää oikean tarkennuksen?

Joten, kohtaamme sen - et voi hallita sitä yksin. Itse asiassa kyse on siitä, että tuote saavuttaa korkean tason positiot Amazon-haussa. Jokaisella myyjillä on tärkein päämäärä siellä. Mutta miten saada kilpailuetua ja ohjata sitä tungosta verkossa? Onneksi on olemassa monia hyödyllisiä työkaluja ja verkkoalustoja, jotka ovat käytettävissä joko avoimessa käytössä tai heti maksettujen tilien ja pidemmän aikavälin tilausten kautta. Siitä huolimatta asiaan liittyy lukuisia eri vaihtoehtoja. Ja se tekee tehtävän valita paras soveltuvan ratkaisun ehdottomasti haastavaan. Ja tässä on juuri silloin, kun aion näyttää teille joitakin huippuosastoimpia ja aina luotettavia apulaisia, joita käytin omassa menestystarinaani Amazon-haussa huippumyyjäksi jatkuvasti yhden askeleen edessä lähimmistä niche-kilpailijoistani. Joten alla esitän muutamia hyviä työkaluja ja hyödyllisiä vinkkejä, jotka tekevät asioista helpompaa, ainakin silloin, kun se tulee myyntiin Amazonin tapaan kuin ammattilainen.

Avainsanat voivat olla vahva kilpailuetu

Jokainen mahdollinen voittaja Amazonin myymäläprojektissa alkaa hyvin optimoitu tuotetiedotus. Itse asiassa se on ensimmäinen ja todennäköisesti tärkein tehtävä, jos haluat kiivetä Amazonin haun yläpuolelle johtavaan myyjään omassa markkinasegmentissä tai tuoteryhmässä. Ja jokaisen listan optimointi (aivan kuten alkuperäinen SEO-käsite) alkaa laadukasta sisältöä ja tarkasti kohdennettua avainsanan tutkimusta. Ihannetapauksessa sinun kannattaa tukea arvokasta kilpailutilannetta samanaikaisesti. Joten ennen kaikkea suosittelen, että Googlen hyvä vanha avainsanojen suunnittelutyökalu yrittää. Tämä työkalu auttaa sinua aluksi saamaan laajan käsityksen siitä, mitä avainsanoja ja linkki-tail-lauseita kannattaa ottaa listalle ja tuotteen kuvaukselle.

Rush Into Amazon -haku ja tullut paras myyjä

Ja täällä olemme lopulta päästäksemme. Tarkoitan, kun sinulla on suuri kuva niisikohtaisista avainsanoista, joilla on kohtuullinen voittopotentiaali, on aika tarkistaa parhaat parhaiten menestyneiden vastustajien parhaat avainsanatulokset - ja käytä tätä kilpailukykyistä näkemystä omasta eduistasi. Suosituimpia avainsanoja tarjoavien mahdollisuuksien löytämiseksi kannattaa valita yksi näistä kahdesta todella tappavasta työkalusta - harkitse hankkimista joko MerchantKeywords- tai KeywordInspector -ohjelmalla - löysin molemmat erittäin hyödyllisiä listautumisoptimointiin, joka tuottaa todellisia myyntejä. Ja haluan sanoa sen vielä kerran - se on vain valitsemasi asia. Lähinnä koska valtava kansainvälisten tietokantojensa avulla nämä työkalut voivat antaa sinulle nopean valikoiman tällä hetkellä suosituimpia avainsanoja ja hakulausekkeita, joita elää ostajat ostavat tuotteita Amazonilta. Samalla MerchantKeywords ja KeywordInspector voivat antaa sinulle mahdollisuuden laajentaa avainsanan näkemystä ja käytännön ehdotuksia - kaapattu ja vetää yhteen suoraan lähimmistä markkinoiden vastustajista. Se siitä! Tee keinotekoinen älykkyys tehdä kaiken raskaan nostamisen - ja olet valmis.

December 6, 2017