Back to Question Center
0

Mitä voin tehdä Amazon.com-tuotteiden tuotteistani edistymisen edistämiseksi?

1 answers:

Kun on kyse lyömätöntä moneymaking-etua Amazon.com ja ranking lyijy kanssa pitkäkestoinen edistyminen, salaisuus kaava menestys katetaan live asiakas tuote-haku. Tarkoitan, että pysyt pelin edessä Amazon.com , jossa ranking näkyy markkinoiden tikkaiden yläosassa - kaikki, mitä tarvitset, on täysin optimoida tuotetietosi. Mutta temppu on, että kun kaikki on paikallaan, sinun pitäisi tietää, mitä tarkalleen ja missä nimenomaan tehdään joka kerta, kun toimitat listalleottoa - unmetered dedicated server germany. Tässä on, miten voit tehdä sen - käytä seuraavaa lyhyttä ohjetta, jotta oikea kohdistus olisi alusta alkaen tuhoamatta jopa minuutti arvokkaasta ajastasi tai pienimmästä varaustyöstä.

Listing Optimization on Amazon

Jos olet jo hyvin pelannut Hakukoneoptimointi (SEO), sinun on myönnettävä se huipputekniset SEO-sanovat, sisältö on aina kuningas. Tarkoitan, että luultavasti mitä tahansa verkkosisällölle mahdollisesti löydettyä tekstisisältöä on juuri se, mikä tekee yleisesti onnistuneesta optimoinnista tarvittavan paremman näkyvyyden verkossa. Ja jokainen oikein optimoitu sisältö vuorostaan ​​johtuu pääkohdan avainsanojen viisasta käytöstä ja oikeasta sijainnista. Joten, jos haluat nähdä hyvin optimoituja luetteloita Amazon.com ja ranking voitot syntynyt hopea lusikka - käsittely perusteellisen avainsanan tutkimus olisi askel numero yksi siellä.

Avainsanatutkimus

Käsitellään siis - hyvin muotoillun avainsanan valinta on äärimmäisen tärkeää, jotta tuoteselosteesi kallistuvat Amazon.com elävän ostajan haun pää. Siksi kannattaa käyttää hyödyllistä avainsanatutkimusta käyttämättä liian kauan aikaa, suosittelen käyttämään yhtä seuraavista hakutyökaluista: Google Avainsanojen suunnittelija (mukava alku hyvän vanhojen klassikoiden kanssa, jotka tulevat maksutta ja melko hyvät näkymät seuraavan Pay-Per -Klikkaa kampanja) sekä kauppiaan sanat AMZ Tracker, Scope ja KeywordTool.io (valitse vain ensimmäinen, jonka haluat parhaiten, sillä jokainen määritetty työkalu on luotettava ja käyttökelpoinen ).

Mikä tahansa ero?

Miksi sinun pitäisi aloittaa avainsanamuotoilutyökalulla maailman haun jättiläinen ja jatka sitten vain toisen, tarkemmin räätälöidyn avainsanan avustajan ottamista? Yksinkertaisesti siksi, kun kyseessä on Amazon.com ja sen sijoitussalgoritmi, tosiasiassa on olemassa kaksi erilaista avainsanaa - ensisijaiset avainsanat ja piilotetut avainsanat.

 • Ensisijaiset avainsanat
 • Piilotetut avainsanat - ei ole aavistustakaan, että tämä avainsanaluetteloon elää Amazonin markkinapaikan tukena, vaikka ne ovat näkymättömiä sekä todellisille asiakkaille että hakukoneille, piilotetut avainsanat ovat edelleen heidän sanaansa ja auttavat tuotteisi listiasi hyvin. Yleisimmin nämä ovat tyypillisiä synonyymejä, erilaisia ​​esimerkkejä

(36)

-

- Ks. Listing Anatomy on Amazon.com - D rive Your Ranking

Kun tärkein valikoima valituista avainsanoista on valmis, on aika saada kaikki tuotteesi tiedot sivulta. Ja optimoimalla tuotesivun ensisijainen rakenne koostuu aina samasta joukosta välttämättömiä elementtejä. Ottaen huomioon, että ne ovat täynnä pääkohdan avainsanoja - ennen kaikkea - tässä on se, mitä tarvitset tarkkaan huomiosiisi siellä.

 • Listan nimike, joka kattaa myyntisopimuksen pääaiheen.
 • Bullet-pistettä, joka tarjoaa puhtaat ja selkeät tuotekuvaukset ja suositukset.
 • Tuotekuvaus, joka tosiasiallisesti tarkoittaa Bullet-pisteiden yksityiskohtaisempaa versiota.
 • Pääkuvat, jotka tukevat jokaista tuotetta ja tarjoavat hyödyllisen visuaalisen kerronnan live-ostajille. Amazon.com Ranking-kampanja

  Ei tarvitse sanoa, että tuotemainoksesi otsikko on luultavasti tärkein paikka siellä, joka on upotettava mahdollisimman monella ensisijaisella avainsanalla. Huomaa kuitenkin, että tuotetietojasi ei pitäisi koskaan korvata avainsanoilla. Varmista siis, että tuotteen nimikkeellä on järkevää tehdä kaksinkertainen tarkistus, jotta saat kaiken paikan seuraavilla kriteereillä:

  • Aseta tärkeimmät avainsanat lähemmäksi alkua vähentyvässä tärkeysjärjestyksessä.
  • Tuotteen nimen pituus saa olla enintään 200 merkkiä..Siksi sinun on vain päättää, kuinka kauan se olisi.
  • Jokainen otsikkosanan ensimmäinen kirjain on aina aktivoitava.
  • Numerot on kirjoitettava numeroihin (esim. 100 on hieno ja sata - ei lainkaan).
  • Vaikka lähetysmittausten vakiotiedot yleensä tulevat oletusarvoisesti, tuotteen koko ei saisi koskaan olla välttämättömyys (tietenkin, ellei se ole todella merkityksellinen ja välttämätön ominaisuus).
  • Lähes sama asia koskee värin määrittelyä, eikä sitä tarvitse luetella kaikille tuotteille, vain niille tuotteille, jotka ovat.

  Bullet Points

  Saatat olla jo perehtynyt tähän, mutta aion vielä esittää lyhyen luettelon suosituksista täydellisyyden vuoksi. Joten kun napsautat jotain tuoteluetteloa tungosmarkkinoilla - ja sinut laskeutuu suoraan verkkosivun osioon bullet-pisteillä. Perustuen Amazon.com ranking -suosituksiin, kiinnitä huomiota seuraaviin suosituksiin valittaessa, mitkä luettelomerkit sopivat parhaiten:

  • Luettelopisteiden luettelo olisi rakennettava parhaiden hyödyllisten käytännön tietoja ja mitään muuta.
  • Muuta kuvaavaa tietoa on oltava vain keskeinen.
  • Luettelo tärkeimmistä tuoteominaisuuksista ja hyödyistä lyhyellä, puhtaalla ja suppealla tavalla.

  Tuotekuvaus ja kuvat

  Lähes kaikki tuotteen kuvauksesta ja kuvan optimoinnista on itsestään selvää. Siksi esitän vain lyhyen yhteenvedon kaikkein johdonmukaisimmista havainnoista ja MUST-painopisteistä:

  • Tuotekuvaus - runsaasti avainsanoja, se on tarkoitettu olla ainutlaatuinen. Asiakkaan tärkeimpien kipupisteiden käsittelyssä ihanteellisen tuotekuvauksen tulee kattaa tyhjentävästi ja täydellisesti kaikki tiedot.
  • Tuotekuva - ainoa rajoitus on se, että Amazon sallii jokaisen tuoteselosteen upottamisen yhdeksällä ylimääräisellä valokuvallasi. Todennäköisesti se ei ole aivomista, mutta suosittelen kuitenkin erityisesti pakkausten, elämäntapojen ja arjen käyttötapojen huomioon ottamista - ja olet valmis.

December 6, 2017