Back to Question Center
0

Mikä on Amazonin bestsellerien sijoitus?

1 answers:

Amazon on maailman suurin online-vähittäismyyntialusta, jossa jokaisella tuotesivulla on sijoitus hakutulossivulla. Amazon käyttää erilaisia ​​ranking algoritmeja selvittääkseen, miksi tämä tai mainittu tuote sijoitetaan tiettyyn hakusivulle. Yksi tunnetuimmista Amazon-ranking-algoritmeista on Selling Rank (Bestseller Rank).

Tässä artikkelissa keskustelemme siitä, miten Amazon Selling Rank toimii. Se antaa sinulle mahdollisuuden rakentaa tehokas markkinointikampanja ja hämmästyttää kilpailijasi - hosting gratis para plataforma moodle.

Ennen kuin siirrymme Amazon-bestseller-rankingin ydinosaan, haluaisin huomata, että Amazon ei paljasta salaisuutta kuinka Bestseller-ranking lasketaan. Tästä syystä kaikki tässä lyhyessä viestissä esitetyt tiedot perustuvat tutkimukseni ja kokemukseni.

Miten Amazon myydään sijoitustoimintaa?

Kun vierität Amazon-tuotesivulla, voit tarkkailla "Tuotetiedot" -osiota. Tässä osiossa näkyy Amazon Bestsellerin sijoitus. Tämä sijoitus päivitetään tunneittain ja se liittyy tuoreimman tuotteen myynnin määrään suhteessa muihin tämän luokan tuotteisiin. Amazon Bestsellers Rank ottaa huomioon myös historialliset myyntitiedot ja erilaiset käyttäytymistekijät.

Yleisesti ottaen ensimmäinen sijoitus tarkoittaa sitä, että tuote on äskettäin myyty enemmän kuin mikään muu tuote tietyllä luokalla.

Yleinen väärinkäsitys on se, että Amazon-myyntivaltuus perustuu myyntiin, mutta arvioiden tai luokitusten määrään ja laatuun. Todellisuudessa se ottaa huomioon vain myynnin (nykyinen ja viimeinen). Siksi ei ole järkevää tuottaa paljon väärennettyjä tai maksullisia arvosteluja tuotesivullasi, varsinkin viimeisen Amazon-algoritmin päivityksen jälkeen, jonka mukaan kaikki luonnottomasti saadut arvostelut olisi poistettava välittömästi. Joten voimme sanoa, että Amazon Bestsellersin ranking näyttää, kuinka tietty tuote on myyty hiljattain verrattuna muihin samaan luokkaan kuuluville tuotteille. Toinen yhteinen myytti, jonka aiomme hälventää, on se, että tuotteilla ei ole välitöntä vaikutusta myyntitasoon. Kuten aiemmin mainitsin, Amazon päivittää sen algoritmit tunneittain. Kuitenkin joskus voi viedä pidempään jaksoa myynnin kasvun ja ranking-parannuksen välillä. Yleensä tämä aika on enintään 3 tuntia. Kaikki tämä on myyntien määrä suhteessa muihin samaan luokkaan kuuluville tuotteille.

Lisäksi on syytä mainita, että myynnin kasvu ei välttämättä merkitse parempaa sijoitusta. Se on luultavasti yksi kiistanalaisista kysymyksistä Amazon-rankingista. Amazonin myyntivaltio riippuu suoraan muista luokan tuotteista. Se tarkoittaa, että myynnin kasvu yksin ei riitä parantamaan sijoitusta. Myynnin määrän merkittävä kasvu voi tuoda sinulle Bestseller Rankin. Sinun pitäisi myydä enemmän kuin muita vähittäiskauppiaita luokkaasi. Joten, jos havaitset myynnin lisääntymistä omassa markkinasegmentissäsi ja tuotteiden korkeaa kysyntää, se ei tarkoita, että olet luokan paras myyjä. Se voi myös osoittaa, että osa kilpailijoista alkaa myydä enemmän.

December 6, 2017