Back to Question Center
0

Seitsemän suosittua Web Scraping -ohjelmaa Internetissä - Semalt Expert Opinion

1 answers:

Eri verkkosivustoilla ja blogeissa näkyvät tiedot voidaan irrottaa vain erikoisverkosta kaapimet. Voit joko manuaalisesti kopioida ja liittää hyödyllisiä tietoja Word-asiakirjaan tai saada laitteeseen asennetun web-kaavinohjelman. Riippumatta siitä, millä tavalla valitset, sinulla on täysi pääsy haluttuun tekstiin ja kuviin. Verkkokaappausohjelmisto lataa ja ottaa automaattisesti eri sivustoilta tietoja, jotka perustuvat sinun tarpeisiisi. Alla on muutamia parhaita ja hyödyllisimpiä ohjelmia.

1. A1-sivuston kaavin:

Tämän verkkokaappausohjelmiston avulla voit helposti tallentaa tietosi CSV-tiedostoina tai saada ne tiedostoihin, jotka on tuotu toimistotyökaluihin tai verkkotietokantoihin. Tämä työkalu on erinomainen poimia kuvia raskas verkkosivustoja ja toimii sää, matka-ja hotelliportaalit, poimia tietoja sekunneissa.

2. Web Scraping Library:

Tämä on yksi tehokkaimmista raaputusohjelmista. Se on ilmainen ja luo hyvin jäsenneltyjä ja organisoituja tiedostoja sinulle. Parasta on se, että se voi auttaa poistamaan sisältöä eri verkkosovelluksista ja muuttamaan sen JSON-muotoon, laskentataulukkoihin ja Linq-koodeihin.

3. CatchaPage:

CatchPage toimii tehokkaasti sekä ohjelmoijille että muille kuin ohjelmoijille, eikä sinun tarvitse maksaa paljon palkkio-versiona..Se on yksi tehokkaimmista raaputusohjelmista, joka tallentaa tiedot keltaisista sivuista, valkoisista sivuista ja valtavista hakemistoista ongelmitta.

4. Craigslist Web- ja Email Extractor:

Tämän web-uutteen ilmaista versiota käyttävät laajalti sosiaalisen median markkinoijat, SEO-asiantuntijat ja suuret organisaatiot. Saat runsaasti tietoa huolettomasti sen laadusta. Craigslist-verkko ja sähköpostiuutin on hyvä sekä verkkosivustoillesi että sähköposteihini ja voi poimia hyödyllisiä tekstejä ja kuvia muutamassa tunnissa.

5. Pura missä tahansa:

Jos olet kyllästynyt perinteisiin premium-raaputusohjelmiin ja etsii aktiivisesti sopivaa vaihtoehtoa, Missä tahansa. Se on yksi tehokkaimmista ohjelmista ja auttaa keräämään, järjestämään ja tallentamaan tietoja riippumatta sen määrästä ja monimutkaisuudesta. Tämän työkalun avulla saat haluamasi tiedot muutamassa sekunnissa kuin tunnissa. Näin se säästää sekä aikaa että energiaa ja antaa tarkimmat tulokset.

6. Tiedoston sähköpostin ja Web-kaavin:

Tiedoston sähköpostin ja Web Scraperin avulla voit purkaa kaikki sähköpostiosoitteet ja web-sisältö, ja voit kopioida ja liittää nämä tiedot Word-tiedostoihin. Voit myös tallentaa CSV-tiedostoja, PDF-tiedostoja ja XML-tiedostoja omalle tietokannalle, jota voit käyttää aina kun tarvitset.

7. FMiner:

FMiner on freeware ja yksi tehokkaimmista web raaputus, web tietojen poiminta, web sadonkorjuu, web indeksointi ja näytön kaapimisen ohjelmia. Voit käyttää sitä ensisijaisena visuaalisena web-kaavinteränä, koska tämä työkalu poistaa sekä tekstin että kuvan. Se voi myös tuoda hyödyllisen sisällön videotiedostoista ja suorittaa erilaisia ​​tehtäviä muutamassa minuutissa. Parasta on se, että se joko tallentaa tiedot omaan pilvitallennuslaitteeseensa tai lataa sen koneellesi Source .

December 7, 2017