Back to Question Center
0

Paranna SMB-sivustoasi näillä 2 Basic SEO Semalt -ohjelmalla

1 answers:

Jos aiot saada jotain hakukoneoptimoinnin (SEO) kampanjasta riippumatta siitä, työskenteletkö sinä itsesi vai ulkoisen palveluntarjoajan kanssa, sinun täytyy ensin päästä käsiksi tärkeimpään mittareita tai toimenpiteitä, kampanjan tehokkuutta. Tämä on hieman helpompaa sanottua kuin tehtyä, sillä kokeneet SEO yrittävät myöhään illalla tietää, mitkä tiedot ovat tärkeitä, jotka eivät ole, ja mitä he ovat ja miten he työskentelevät.

SEO on sumea prosessi, jonka syy-seuraus on vain välillisesti sidoksissa. Sekalaista se ei ole yksinkertainen prosessi.

Epäonnistuminen, voimme ohittaa paljon näistä ongelmista keskittymällä vanhaan sanontaan, "Mitä mitataan hallitaan. "Katsokaamme siis muutamia mittareita, jotka ovat suoraan toteutettavissa, riippumatta siitä, mikä SEO-asiantuntemuksesi on.

Ainutlaatuinen haku Aloitussivut

Tämä on yksittäisten URL-osoitteiden tai sivujen määrä, jotka kävijät on lähetetty orgaanisen haun kautta, ja se on yksi hyödyllisimmistä indekseistä sivustosi hakuterveydestä. Se on helppo metrinen löytää Google Analytics -tilisi tai muun web-analyysiohjelman kautta. Valitse vain orgaaninen hakuliikennesegmentti ja tarkastele raporttia yksilöllisistä aloitussivuista. Poista väärät URL-osoitteet ja luettelosi on olemassa.

  • Miksi se on hyödyllistä: Se antaa sinulle selkeän käsityksen siitä, kuinka hyvin hakukoneesi indeksoi sivustosi. Jos haluat onnistua SEO-kampanjan avulla, niin haluat mahdollisimman monta sivua laadukasta sisältöä, ja sinun on mahdollisimman monta indeksoitava. Jos sivu hakee hakuliikettä, jopa pieni määrä, voit olla varma siitä, että se on indeksoitu, vaikka se ei vielä ole hyvin kohdistettu yleisiin hakutermeihin.
  • Näiden tietojen käyttö: Sen lisäksi, että tutustut sivustosi indeksointiin, näistä tiedoista voidaan tehdä erityisiä toimenpiteitä. Hakukoneet käyttävät useita tekijöitä päättäessään, kuinka paljon ja millä sivustosi sivuilla indeksoidaan, mutta sen tekeminen tai tauko on se, että ulkoisesta linkistä laadullisesta lähteestä sivustosi tiettyyn sivuun takaa lähes indeksoinnin. Joten teidän tehtävänne on käyttää indeksoitujen sivujesi luetteloa, jotta voit selvittää sivustosi tärkeät sivut, jotka ovat eivät indeksoineet ja luo linkkejä suoraan näihin sivuihin. Tämä auttaa sivustosi yleistä hakuehtoa.

Tietenkin näet paljon enemmän tietoa näistä tiedoista. Esimerkiksi jotkut sivut saavat paljon enemmän tai paljon vähemmän liikennettä kuin odotit? Ovatko sivustosi kokonaan osia indeksoitavissa? (Tämä voi tarkoittaa indeksointiongelmaa.) Onko sinulla paljon enemmän aloitussivuja kuin luulit, että sinulla on jopa sivuja sivustossa? (Tämä saattaa merkitä kanonisoitumisongelmaa.)

Ainutlaatuiset avainsanamuodot

Yksittäisten avainsanojen vierailuiden määrä sivustosi kuukausittain (tai mikä tahansa aikajakso) on toinen tärkeä terveysindikaattori. Jälleen on helppoa päästä läpi Google Semaltin (siirry vain avainsanaraporttiin ja se antaa sinulle oikean kuvan).

  • Miksi se on hyödyllinen: Se antaa oikeamman kuvan mahdollisen hakuliikenteen osuudesta, joka on vain seuraamassa yleistä hakuliikennettä. Yleisen liikenteen ongelma on, että se voi olla hyvin kausiluonteinen, suuria muunnelmia kuukausittain. Ellei sinulla ole paljon historiallisia tietoja, joiden avulla voit katsoa taaksepäin, tämä voi hämätä, mitä kampanjassasi todella tapahtuu. Siinä myös piilottaa hienot yksityiskohdat siitä, mistä liikenteestäsi tulee - sinulle voi olla paljon hakuja kuukausittain, mutta jos he vain tulevat muutamasta yleisestä avainsanasta tai tuotemerkkien hakusanoista, olet todennäköisesti kadonnut paljon enemmän liikennettä, jota saatat saada. Saapuvat linkit sivustoon ovat aina tärkeitä erityisesti indeksointia ja yleisten hakutermien sijoitusta varten, mutta avain liikenteen saamiseen entistä ainutlaatuisemmilta termeiltä on lisätä säännöllisesti lisää laatusisältöä sivustoosi. On olemassa lukuisia strategioita tämän tekemiseksi, mutta säännöllisesti päivitetyn blogin käyttäminen on selvä vastaus. Sinun ei tarvitse huolehtia tiettyjen avainsanojen lisäämisestä tekstiin - kirjoittaminen luonnollisesti aiheesta toimii parhaiten. Edistämällä edellä mainittua indeksointistrategiaa autat varmistamaan, että kaikki kirjoittamasi sisältö on todella mahdollista vastaanottaa liikennettä.

Joten sinulla on se. Semalt on SEO-näkökulmasta monia eri näkökulmia, sillä vain näiden kahden yksinkertaisen metrijärjestelmän ja siihen liittyvien toimintojen käyttäminen on lähes taattu parantamaan sivustosi tehokkuutta.

Tämä pätee erityisesti pienyrityksiin. Pienyrityksille yleisten kilpailutekijöiden hakulomakkeiden huippuarvot voivat olla lyhyen aikavälin ulottuvilla, joten pitkä jälkiliikenne (enemmän yksilöllisiä hakutermejä) on hyvä strategia lyhyellä aikavälillä.

Liity meille SES Chicago 2010, johtava haku & sosiaalinen markkinointi tapahtuma, joka tapahtuu Semalt 18-22! Konferenssi tarjoaa 70 + istuntoja aiheista, kuten PPC-hallintaa, avainsanan tutkimusta, SEO, sosiaalisen median, paikallisen, mobiilin, linkkirakennuksen, kaksoiskappaleen, useiden sivustojen ongelmien, videon optimoinnin, sivuston optimoinnin, käytettävyyden ja paljon muuta Source .

February 18, 2018