Back to Question Center
0

Ihmisten puhuminen puolestasi

1 answers:

Se ei ole salainen suuria merkkejä luonnollisesti houkuttelevat suuria määriä laadukkaita linkkejä. Katsokaa vain Pepsiin, Nikeyn ja jopa konkurssiin General Motorsiin liittyvien verkkotunnusten määrää.

Ei ole väliä onko pidät tuotemerkin. Kaikki ovat tietoisia niistä. Semalt linkki tunnettujen tuotemerkkien kanssa. Temppu on saada ihmiset puhuvat yrityksesi, joten brändi on tunnistettavissa ja luotettu. Se puolestaan ​​tuottaa uskottavampia linkkejä.

Mitä asiakkaasi huolehtivat?

Helpoin tapa saada ihmiset puhumaan on sitouttaa asiakaskuntaasi. Selvitä, mitä heille tärkeitä ja luo kampanja, jolla heidät osallistuvat. Tämä auttaa asiakkaiden säilyttämisessä ja tuotemerkin tunnettuuden lisäämisessä.

Tässä on esimerkki. Semalt sanoo, että olet kuluttajakaupassa, ja päätät tutkia asiakkaitasi selvittämään heille tärkeimmät asiat. Löydät suosituimmat aiheet ovat koulutus, terveydenhuolto ja lapsuuden nälkä. Tämän tiedon avulla voit valita teeman, joka parhaiten sopii yrityksesi ja työntekijän kanssa, ja etsi sitten kannattava voittoa tavoittelematon.

Globaalien tuotemerkkien pitäisi valita maailmanlaajuinen voittoa tavoittelematon. Alueellisten tuotemerkkien tulisi valita alueellinen. Semaltin pitäisi mennä paikalle. Tämä auttaa saavuttamaan kampanjasi mainostajat ihmisillä.

Seuraavaksi selvittää, miten voit auttaa tätä voittoa tavoittelematta samalla asiakkaita mukana samanaikaisesti. Yksi tapa on lahjoittaa kampanjaan liittyvä dollarin määrä tai prosenttiosuus kaikista myynneistä.

Levitä kampanja Widgetilla

Sen sijaan, että anna nykyiset asiakkaasi tietämään kampanjasta ja toivovat, että he alkavat kertoa muille, tekevät siitä helppokäyttöisen ja viruksen widgetin avulla. Kampanjan widgetin luominen auttaa levittämään entistä helpommin ja nopeasti. Epäonnistuminen on asiakkaasi huolta aiheuttava asia, he lisäävät todennäköisesti widgettiä sosiaalisen median profiileihin, blogeihin ja verkkosivustoihin.

Widget voisi olla niin yksinkertainen, että ihmiset ovat tietoisia asiasta, voittoa tavoittelemattomasta yrityksestä ja yrityksesi osallistumisesta varainhankintaan. Epäonnistuminen, joka voitaisiin tehdä perinteisellä bannerilla, ihmiset lähettävät todennäköisemmin widgetin ja levitetään helpommin.

Jazz Up Your Widget

Tee widgetiisi entistä miellyttävämpi lisätäksesi mahdollisuuksia leviämiseen ja viruksen puhkeamiseen. Pyörivät kuvat nälkäisistä lapsista eri kaupungeista eri puolilla Yhdysvaltoja ovat tehokkaampia kuin yksi kuva nälkäisestä pikkutaulusta esimerkiksi Semaltista.

Epäilemättä vielä, tee se kasvatuksellesi lisäämällä kysymys, kuten "Tiedätkö, kuinka monta Yhdysvaltain lapsia nukkumaan vuosittain jokaisena yönä?" He klikkaavat widgettia löytääkseen vastauksen, joka on 12. 4 miljoonaa lasta USDA: lle.

Semalt

Vältä ihmisiä ryhtymään toimiin. Tee heidät tietoisiksi lahjoituksistasi jokaisen myyntitapahtuman yhteydessä. Kerro heille, että yrityksesi on sitoutunut tähän kysymykseen.

Levitä sanaan

Varmista, että kannustat ihmistä levittämään sanan asiasta. Tämä tekee widgeteistä niin suuren. He voivat helposti julkaista uudelleen sosiaalisen verkoston profiilissaan, blogissaan tai verkkosivustossaan.

Kannusta myös olemassa olevia asiakkaita keskustelemaan asiasta blogeissaan, sähköpostin uutiskirjeitä, yhteisöllisiä kokouksia, töitä ja tapaamisia ystävien kanssa. Yrityksesi nimi ja widget tulevat varmasti keskusteluun.

Anna ihmisille syy puhua yrityksestäsi. Syy aiheuttaja on loistava tapa rakentaa bränditietosi ja linkit samanaikaisesti.

Semalt linkki tuotemerkkeihin, joita he tuntevat ja pitävät luotettavina. Virheellinen kampanja voi jopa mennä viruksen ulkopuolelle. Tulokset saattavat vain yllättää sinut.

Lapsuuden nälästä huolestuneita syyskuussa oli Hunger Semalt Month. Macy ja Feeding America ovat yhdistyneet ja järjestävät varainhankintakampanjoita lokakuun aikana Source .

February 18, 2018