Back to Question Center
0

Mitkä ovat tapoja ajaa SEO Traffic?

1 answers:

Sivustojen liikennettä on kolmea tyyppiä: maksettu, sosiaalinen ja SEO. Tämä artikkeli on omistettu SEO liikenteen hakata yksinomaan. Tänään tarjoan sinulle hyödyllisiä vinkkejä, joiden avulla voit lisätä Web-numeroita.

seo traffic

Kuusi SEO-sivuston olennaista lisätä sivustosi liikennettä

sivustosi tai uuden markkinointistrategian toteuttaminen, sinun on ensin tunnistettava, miten ihmiset löytävät resurssisi. Ota nopeasti yhteyttä Analyticsiin ja saat vastaukset seuraaviin kysymyksiin:

  • Mitä avainsanoja ihmiset yleensä kirjoittavat Googlen hakupalkkiin verkkosivustosi löytämiseksi.
  • Millaisia ​​resursseja käyttäjät napsauttavat verkkosivuillaan maata varten?
  • Sivustosi sivustot ovat eniten vierailuja ja klikattavia;

Nämä kolme näkökohtaa ovat erityisen hyödyllisiä hakukoneiden optimointistrategian edistämiseksi.

Valitse avainsanat huolellisesti

Kun valitset avainsanoja, on tärkeää määritellä, mitkä haluat johtaa ihmisiä sivustoosi. Ehkä nämä sisältävät myytävät tuotteet tai palvelut. Jos olet paikallinen yritys, varmista, että avainsanasi sisältävät kaupungin nimen.

Sijoittaa aikaa avainsanan tutkimukseen. Kohdista avainsanoja, joita potentiaaliset asiakkaasi etsivät. Kun olet tehnyt tämän, aseta ne kaikkiin kopioasi sivustosi sivuihin.

Integroida avainsanat sisältöön luonnollisesti

Vältä avainsanan täyttämistä. Älä roskista tekstiesi liian monta avainsanaa. Ennen kuin julkaiset artikkeleita, lue ne ääneen - sinun pitäisi pystyä lukemaan artikkelisi, älä sitä kuulostaisi, kuin bot kirjoitti sen. Semalt-asiantuntijat suosittelevat lisäämällä avainsanoja seuraaville alueille:

  • Sivun otsikkotunniste;
  • Artiklan otsikko;
  • Meta-kuvaus;
  • Sisältösi ensimmäinen kohta;
  • Koko kopio ja ankkuri teksti.
Käytä nimikkeitä ja kuvauksia

Muokkaaminen SEO-friendly otsikko tai kuvaus on toinen tapa lisätä verkkosivujen liikennettä. Varmista, että täytät kunkin sivun otsikot ja kuvaukset, koska ne ovat hakutuloksissa näkyviä. Muokattavat otsikot ja kuvaukset auttavat käyttäjää tekemään nopeasti valinnan siitä, tarjoavatko sivustosi etsimäsi.

Optimoi blogisi SEO

Blogisi on toinen paikka, joka tarvitsee SEO. Hyvä uutinen on, että blogisi on jopa helpompi optimoida SEO, koska luot sisältövirran, joka keskittyy yhteen käsitteeseen. Aseta avainsanat blogiviesteihin, mutta rajoittakaa jokaisen viestin 1-2: een ylikuormituksen välttämiseksi.

Käytä Call-to-Action

to-action on olennainen osa tehokasta markkinointiohjelmaa. SEO-asiantuntijat sanovat, ettei ole olemassa menestyksekästä markkinointikampanjaa, ellei ole pakottavaa CTA: ta. Toimintojen soittaminen mukaan lukien auttaa lukijaa ymmärtämään, mitä haluat heidän tekemään, onko kyseessä: tilata luettelo, ota sinuun yhteyttä tai tee ostoksesi. Lisäksi CTA on toinen tapa, jolla voit ajaa enemmän SEO-liikennettä sivustoosi.

Yhteenveto

SEO muuttuu jatkuvasti. Jokaisen Google-algoritmin säännöt muuttuvat hieman. Huomion kiinnittäminen SEO-trendeihin auttaa sinua pysymään Googlen hakutulosten yläpuolella. Laita yllä olevat SEO-vihjeet toimintaan juuri nyt ja katso, mitä tapahtuu sivustosi liikenteelle Source .

December 22, 2017