Back to Question Center
0

Kuinka löytää laadukkaita linkkejä sivustosi optimointikampanjallesi?

1 answers:

SEO-näkökulma, jota kehitämme jatkuvasti, on linkkirakennus. Tämä prosessi viittaa off-site-optimointiin ja vaikuttaa verkkosivustosi viranomaisiin ja sijoittaa SERP: hen. Google käyttää käänteisiä avainsanahautien sijoitussignaalina. Kuitenkin vuonna 2013 Google on muuttanut ranking algoritmia kääntää koko digitaalisen maailman ylösalaisin.

Jotkut verkkokauppiaat eivät edelleenkään tiedä, mitä Google on muuttanut algoritmissaan ja mitkä roolit kääntävät tänään sivuston optimointia varten. Tässä artikkelissa aiomme avata sinulle joitain algoritmien salaisuuksia ja näyttää eron hyvien ja huonojen linkkien välillä.

Ei kaikki käänteisiä voi tuoda arvoa verkkosivustollesi, vaikka siitäkin huolimatta, että jotkut optimointitoimistot kertovat sinulle erilainen tiedot. On olemassa paljon mustan hatun SEO-asiantuntijoita, jotka harjoittavat toiveajattelua, koska Google ei rankaise niitä pitkään ja jopa palkitse korkeilla rankingilla. Tällä hetkellä tilanne muuttui voimakkaasti. Google on päivittänyt algoritmejaan, joiden mukaan roskapostin rakentamisen taktiikkaa käyttävät sivustot kuuluvat suodattimiin ja saavat Googlelta pitkäaikaisia ​​rangaistuksia.

On olemassa paljon SEO konsultteja, jotka eivät ole koskaan kyseenalaistaneet käänteisiä tilannetta ja eivät ole muuttaneet linkkirakennustrategioitaan, koska Googlen viimeinen ranking-päivitys. Niinpä linkit, joita he tarjoavat sivustollesi, eivät voi olla laadultaan oletuksena.

Lisäksi jos sinulla on liikaa linkkejä, se voi myös olla merkki vilpillisestä toiminnasta ja laadukkaasta linkin mehusta, joka tulee sivustollesi. Nykyään Google ei ole huolissaan linkkiesi laadusta. Sen sijaan se arvioi tehokkaasti linkit, jotka osoittavat sivustosi. Joten, jos sivustosi vastaanottaa liikaa linkkikuitua, joka on erityisen relevantti, lyhyessä ajassa Google rangaistaan ​​sinulle vilpillisistä toiminnoista.

Backlinks seo

Miten Google tunnistaa laadukkaita linkkejä?

Nykyään Google on entistä kehittyneempi ja voi erottaa roskapostin linkit luonnonmukaisista laatuyhteyksistä. Google voi seurata, käyttävätkö käyttäjät napsauttamalla linkkiä ja arvioimaan, kuinka monta kävijää seuraa tätä sivua oleva käänteinen linkki. Jos käyttäjät napsauttavat ja pysyvät sivulla vähintään puolen minuutin ajan, laatua voidaan arvioida linkin avulla. Kuitenkin, jos käyttäjät avaavat tietyn sivun, mutta eivät noudata linkkiä, se voi olla merkki vilpillisestä toiminnasta.

Sinun täytyy päästä eroon mistään roskapostista, jotka palauttavat sivustoosi, koska ne voivat aiheuttaa haittaa sivustossasi.Voit tarkistaa, onko verkkosivustollasi laadukkaita linkkejä, tai käytät niitä Googlen hylkäämistyökalun avulla. Prosessin, jolla ei ole merkityksellisiä ja roskia käänteisiä linkkejä, vie aikaa ja työtä. Siksi sinun on oltava tarkkoja, kun palkataan SEO virasto tai konsultti.

Arvostele laadukkaita linkkejä (onneksi joitain)

Laadukkaat linkit ovat linkkejä, jotka ovat peräisin alan yrityksiltä, ​​pitkiä, hyvämaineisia verkkotunnuksia. Jos verkkosivustosi linkittäminen sivustoosi on samassa markkinatilanteessa tai se on ainakin jotenkin liittynyt aiheeseesi, tällainen käänteinen linkki vaikuttaa sivustosi SEO-ponnisteluihin. Jotta saat laadukkaita käänteisiä linkkejä, tarkista verkkosivusto, joka viittaa sinuun. Sen pitäisi olla korkeat SEO-tiedot, erityisesti klikkausprosentti ja muuntaminen.

Lisäksi testataan verkkosivuston merkitystä. Se on välttämätöntä, koska Google ottaa tärkeyden ensisijaisena työntötunnuksena yhdessä sivuston viranomaisen kanssa. Lisäksi on järkevää tarkistaa päivämäärät uusimmista verkkosivujen julkaisuista. Jos verkkosivusto ei ole aktiivinen, saat laadukkuuden ja hyödyttömän linkin Source .

December 22, 2017