Back to Question Center
0

Kuinka monta käänteisiä linkkejä pitäisi osoittaa sivustolleni?

1 answers:

Kysymys "Kuinka monta linkkiä minun sivustoni?" On yleisimmin kysytty digitaalisella alueella. Kuulimme sen ainakin monta kertaa päivässä asiakkaistamme. Backlinksit, jotka tarvitset, riippuvat suoraan yrityksesi tavoitteista. Mitä enemmän haluat saavuttaa, sitä enemmän linkkejä sivustoosi tarvitset. Kun puhun saavutuksista, tarkoitan ranking-osuuksia, kohdennettuja avainsanoja, kävijämääriä, prosenttiosuutta muuntamisesta ja niin edelleen. Nykyään et saa tuhansia käänteisiä linkkejä, jotka osoittavat sivustosi, koska Google on muuttanut ranking-algoritmiaan, asettaen laatua suuremmaksi. Sinulla saattaa olla useita laadukkaita linkkejä sivustollesi erittäin arvovaltaisista lähteistä, ja se riittää hakukoneille sijoittamaan sivustosi korkealle SERP: llä. Ja muuten, sinulla voi olla lukemattomia määrä käänteisiä huonolaatuisista roskapostilainoista, jotka vain vahingoittavat rankingitasi ja tuhoavat SEO-ponnistelut.

how to backlink your website

Käänteisten yhteyksien kokonaismäärä ei voi olla 100% oikea, koska se voi vaihdella huomattavasti liiketoiminnasta. Esimerkiksi paikalliset yritykset saattavat saada erityisiä sijoituksia push saada 50 laadukkaita käänteisiä, kun taas sama määrä käänteisiä suuryritykselle ei anna mitään näkyvää tulosta. 50 laadukasta käänteistä olisi kohtuullista odottaa ensimmäisen sivun sijoitusta yli kolmelle hakutermille, joilla on keskimääräinen kilpailutaso.

Oikean vastauksen löytämiseksi tähän kysymykseen sinun ei tarvitse asettaa tavoitteita. Sen sijaan sinun pitäisi luonnollisesti ja tasaisesti luoda ulkoisia linkkejä johdonmukaisesti. Sinun pitäisi ottaa tämä prosessi jokin jatkuva ja vakaa. Heti kun lopetat yhteyksien kasvamisen, alkaa menettää luottosi ja rankingit. Siksi sinun pitäisi jatkaa etsimällä uusia mahdollisuuksia saada lisää ulkoisia linkkejä sivustoosi.

Tässä artikkelissa keskustelemme eräistä vaihtelevuuksista, joita sinun on harkittava, kun etsit oikeaa vastausta kysymykseen "Kuinka monta käänteistä linkkiä tulisi kohdistaa sivustooni?"

Mitkä tekijät voivat vaikuttaa kuinka monta käännöstä tarvitaan?

  • Kilpailutaso

Tarvittavien linkkien määrä riippuu kohdistettujen hakutermiesi kilpailukyvystä. Jos kilpailijoillasi on useita käännöksiä kullekin avainsanalle, sinun on myös nostettava ranking-potentiaalisi, mikä kaksinkertaistaa käänteisten linkkien määrän. Sinun täytyy tutkia markkinarakoasi ja tarkistaa, kuinka monta linkkiä kohdistuu jokaiseen sivuun, joka on korkealla Google SERP: ssä. Suorittaen tämän tutkimuksen, sivuuttaa verkkosivustot, joissa on eniten linkkejä ja sivustoja, joilla on vähiten käänteisiä linkkejä. Keskimääräinen summa on jaettava kahdeksalla. Lopullinen numero saatat olla tarkka, koska et tiedä näiden linkkien laadusta.

  • Käänteisten laatu

Nykyisen Google-algoritmin mukaan sinun ei pidä ensisijaisimpana aksenttinä linkin rakentamisesta on tulevan linkin mehua. Pääsääntöisesti yksi laadukas backlink tuhansia heikkolaatuisia käänteisiä. Paras mahdollinen muunnelma on löytää kultainen keskiarvo laadun ja määrän ulkopuolisia linkkejä.

backlinks for website

Sivustoosi viittaavat linkit, joiden on noudatettava erityisiä vaatimuksia:

  • ovat asiaankuuluvia ja laadukkaita;
  • , jotka on lisätty laatusisältöön;
  • tulee luotettavista lähteistä;
  • sijoitetaan sivulle, jolla on korkea PageRank;
  • ei pitäisi olla vastavuoroisia;
  • ei ole helppo hankkia Source .
December 22, 2017