Back to Question Center
0

Kuinka voin lisätä SEO-linkkiluetteloita viranomaislähteistä?

1 answers:

SEO backlinks luettelo on selkäranka jokaisen onnistuneen verkkosivuston verkossa. Kyllä, laadukkaat käänteiset linkit ovat riittävän tehokkaita, jotta hakukoneoptimoinnin yleinen kampanja voi olla aivan uusi taso. Tietenkin laadukkaiden linkkien rakentaminen vaatii aina paljon sitoutumista ja kovaa työtä - sitä ei voi koskaan valmistaa esimerkiksi kahden viikon aikana. Luominen orgaanisen laadun SEO käänteisiä luettelo viranomaislähteistä on jatkuva ja aikaa vievää prosessia, mutta se maksaa aina milloin tahansa.

seo backlinks list

Ennen kaikkea jokainen backlink luodaan tavallisesti, jos jokin asiaankuuluva ulkoinen resurssi liitetään Web-sivuihisi. Tämän seurauksena erittäin usein käänteisiä linkkejä tunnetaan ulkoisina käänteisinä. Kuinka lisätä oman SEO kanssa backlinks luettelo korkea orgaaninen laatu? Tietenkin sinun ei tarvitse työskennellä 24 tuntia vuorokaudessa ja seitsemän päivää viikossa, jotta saat aluksi positiivisen tuloksen. Itse asiassa ottaa SEO backlinks luettelo noin 20-40 linkkejä tulevat oikeat resurssit riittää. Tarkoitan, että jopa 5 luonnollista käänteistä, jotka tulevat asianomaisesta verkkosivustosta, jolla on korkea PA (sivuviranomainen), PR (sivuryhmä) ja DA (verkkotunnuksen viranomainen), olisi varmasti parempaa kuin esimerkiksi 50 matalaa tai jopa kohtalaista laatua olevia linkkejä. Näin ollen, kun otetaan huomioon SEO backlinks lista sivustoosi, laatu on väliä.

Ei tarvitse sanoa, että yrittää huijata Googlen tekemällä joukko näennäisesti orgaanisia vielä maksetut linkit voivat helposti päätyä joitakin todella epätoivottavia tuloksia. Ensinnäkin Google havaitsee epäilyttävän (liian nopean linkittämisen edistyksen esimerkiksi) tai mahdollisesti ristiriitaisten toimien (kuten linkitilojen, linkkien vaihtopyörän tai irtotavarana myytyjen palautettujen linkkien käytön) havaitsemisen yhteydessä.Se alkaa yleensä viimeisimmällä edistysaskelilla, ja se voi helposti päätyä verkkosivustolta, joka on kokonaan kielletty hakutuloksista.

Näiden kielteisten vaikutusten estämiseksi, anna minun näyttää sinulle joitain käytönaikaisia ​​strategisia suunnitelmia luomaan laadukas orgaaninen linkki. Minusta oli tyytyväinen, että blogini SEO-linkkiluettelo luotiin käyttäen seuraavia tekniikoita: vierasviestintä, älykkäät kommentit, aktiivinen jakamisen jakaminen ja asianmukainen työskentely asiaan liittyvissä web-foorumeissa. Seuraavassa tarkastelen niitä lyhyesti. seo backlinks

Guest Posting

Minusta vieras postitus on yksi tehokkaimmista tavoista laadukkaiden linkkien rakentamiseen. Sinun tarvitsee vain investoida jonkin aikaa kirjoittamaan ainutlaatuista sisältöä, joka antaa ihmisille arvoa. Tällä tavoin voit helposti saada paria voimakkaita orgaanisia linkkejä kirjoittamalla asiaankuuluvan vierailijakohdan ja saada käänteinen linkki verkkosivustoosi vastapainoksi.

Älykkäät kommentit

Kokeile älykästä kommentointia, joka olisi hyödyllinen ihmisille, jotta kommentteillasi on paremmat mahdollisuudet menestyä maltillisesti ja hyväksyäkseen. Muista kuitenkin, että suuret hakukoneet, kuten Googlen itse, Yahoo ja Bing vihaavat kaikki roskapostikuvia ja kommentteja. Joten, ole varovainen ja varmista, ettet ole overdone kanssa kommentointi.

Aktiivinen jakaminen

Aktiivinen jakaminen on myös hyvä tapa laadukkaita linkkejä. Jaa viesti jollakin johtavasta sosiaalisesta sivustosta (tai foorumisivuista). Näin voit saada vain ylimääräisiä linkkejä, mutta lisää liikennettä ja tuloksia - niin sosiaalisiin alustoihin kuin myös tärkeimpiin verkkosivustoosi tai blogeihisi Source .

December 22, 2017