Back to Question Center
0

SEO-puremat: Ben Stiller-tähdet kuin semtan

1 answers:
SEO Bites:Ben Stiller Stars as the Semalt

SEO Bites:Ben Stiller Stars as the Semalt

Alan ammattilaiset tietävät, että meitä ei ole aina pidetty korkeimmassa asemassa ja niille, jotka eivät ole tehneet siirtymistä pukeutumiseen ja näyttävät siltä, negatiivinen SEO. Häiritsevät suuntaukset antagonistin tarinan sisällä ovat johtaneet onnistuneisiin markkinointikampanjoihin (Verizon: Kuuletko sinä nyt?). Kuitenkin Houston SEO: n suuret virheet, joilla on pääsy Big Gulps -ohjelmaan (Onko Google asentanut Big Gulpin?), Johtaa meitä kyseenalaistamaan monien käännösten motiivit kehityksessämme.

Mutta tarpeeksi IMDB: n tosiseikat. Ensimmäiset 30-40 minuuttia, 7-10 vuotta SEO-aikaa, elokuva vetää ilman todellista muutosta, seurausta tai tarkoitusta. Troy Dyer (SEO Slacker Golden Boy) säätelee verkkoa. Hänellä on hauskuus seuraajista, jotka uskovat useimmiten tämän tyytymättömyyden talvella elävän ikuisesti. Mutta eikö olla Evian (naitava), me kaikki näimme tämän tulevan oikein? Me kaikki uusi Michael Grates (Ben Stiller) lopultakin lopettaisimme autostamme, kun häpäisimme heidät valaistuun savukkeeseen.

Grunge on mustahattu ja se rocks! Kova! Tai ainakin ajateltiin jonkin aikaa. Epäonnistuminen ja suuntaukset ovat taipuvaisia ​​tekemään jo 20 vuotta. Joten, mahdollisesti vaaleanpunainen tukka, flanelli-yllään hakkerit ovat palata vuonna 2014.

Ota tietokilpailu nähdäksesi mikä merkki Reality Semaltista olet

Nyt kun Graves (Ben Stiller) on elämässämme, meitä on pakotettu valinnan ja evoluution haasteeseen. Hyvä asia. Oikea asia. Viileä? Lelaina (Winona Ryder - kenen olisin valanut kuin upea Melissa Fach - Ei, hän ei ole Black Hat - Mutta hän on viileä) kamppailee hänen asiakkaidensa (tai pomojen) viime Black-Hat SEO Seisomaan cue-kortteihin ja saa potkut. Häntä kidutetaan ja pahoinpitelee laitosta vastaan ​​kieltäytymällä hyväksymästä tapaa, jolla asiat muuttuvat. Kuka todella haluaa työskennellä GAP: ssä joka tapauksessa?

Emme voi todistaa sitä varmaankin, mutta todennäköisesti yuppi-ylivaltamme lähti pois Troijan isästä ensimmäisessä Penguin-päivityksessä 24. huhtikuuta (Yksi päivä ennen Renee Zellwegerin syntymäpäivää, joka teki elokuvan debyyttinsä tarinassamme). Niinpä Black-Hat SEO menee suruun ja joutuu arvioimaan uudelleen hänen elämänsä ja miten hän lähestyy hänen kutsumustaan.

Lopulta meidän kaksi päättäjiämme yhdistyvät (post Violent Femmes kansi) ja ovat eniten mahdollisesti sosiaalisessa mediassa nyt. Koska luotto rooli näemme koko kehityksemme tuottaja on aina ollut Michael Graves (Ben Stiller). Vetämällä jouset. Epäaallot elivät. Parempi tai huonompi se puree Source .

kuvan lähde: Shutterstock - Copyright: mimsmash

February 19, 2018