Back to Question Center
0

Kuinka onnistut luomaan käänteisiä verkkosivustoosi?

1 answers:

Verkkosivujen luominen verkkosivustollesi on elintärkeää sivuhaun sijoituksille ja yrityksesi kasvulle kokonaisuutena. Yleisesti ottaen laadukkaat linkit voivat parantaa verkkosivustosi uskottavuutta, lisätä liikennettäsi ja siten auttaa sinua nousemaan Googlen SERP: n yläreunaan. Kyllä, luomalla käänteisiä verkkosivustoosi saattaa tuntua pelottavalta tehtävästä. Mutta ei tarvitse huolehtia. Joka tapauksessa voit hakea useita täysin sopivia ratkaisuja, joita käytin saada enemmän tuloksia ja korkeampia seuraajia. Täällä he ovat: vieraskirjaus suosituimpiin blogeihin, jotka ovat huippuluokkaa, vuorovaikutuksessa liiketoimintasi kanssa tuttujen foorumien ja blogien kanssa sekä säännöllisen toiminnan tekeminen sosiaalisessa mediassa. Seuraavassa tarkastelen yksityiskohtaisesti näitä kolmea keskeistä toimintasuunnitelmaa.

creating backlinks to your website

Vieraiden lähettämistä

Vieraiden julkaiseminen suosituimmista suosituimmista blogeista voi olla erinomainen käytännön ratkaisu käännösten luomiseen verkkosivustoosi. Tarkoitan tässä, että voit vapaasti työskennellä DoFollow-käännöksillä, jotka sopivat täydellisesti tavoittamattomiin asiakkaisiin laajemman yleisön kanssa.Tietenkin, vieras bloggaaminen voi tuskin kutsua upouusi strategia luoda backlinks sivustoosi. Mutta tehokkaampien julkaisujen tekemiseen asiaan liittyvissä blogeissa suosittelen seuraavien kohtien huomioimista:

  • vieraan blogin päätavoite on saada kohdeyleisösi enemmän käyntejä, johtaa, seurata ja tilauksia
  • käyttävät verkkosivustojen käyttäjien väestötietoa löytääkseen oikeat ja asiaankuuluvat blogit, joiden pitäisi todennäköisemmin katsoa pysyvän yleisön olevan kiinnostuneita lukemaan vieraita kirjoituksia.
  • Sinun tulisi linkittää aloitussivuille, sillä vain tämä voi parantaa
  • Älä unohda mainita alan johtajia ja muita arvovaltaisia ​​vaikuttajia hyödyntämästä vielä laajempaa yleisöä, kun vierasosoitettasi on jaettu omalla tavallaan blogeja ja henkilökohtaisia ​​tilejä eri sosiaalisissa medioissa.

Teollisuusfoorumit ja blogit

Yhteistyö monien tuttujen bloggaajien kanssa ja foorumit, jotka liittyvät yrityksesi toimintaan, maksaa todennäköisesti myös. Sinun tarvitsee vain tarjota oma arvokas oivallus ja liittyä paikan päällä keskusteluihin kuumimmista aiheista, jotka kattavat sivustosi pääaiheen. Ole perusteellinen tulevilla neuvoillanne ja pysykää lähestyttäessä aina antamaan arvovaltaisen äänenne ajallaan. Tällä tavoin todennäköisemmin saat NoFollow-linkkejä siellä. Kuitenkaan kaikki teollisuusfoorumit ja -blogit eivät ole sallineet näitä NoFollow-linkkejä pelkästään.

get backlinks

Sosiaalinen media

Säännöllisen toiminnan määrittäminen erilaisissa sosiaalisen median resursseissa on kolmas paras tapa luoda käänteisiä sivuillesi. Asia on kuitenkin se, että kaikki sosiaaliset foorumit eivät salli DoFollow-linkkejä. Kuitenkin johtavat, kuten Twitter, Instagram ja Facebook, saatetaan käyttää myös säännöllisen ja aktiivisen vuorovaikutuksen asettamiseen, jotta ne hyötyisivät nopeasta myynninedistämisestä lukemattomilla osakkeiden määrällä ja mainitsee. Loppujen lopuksi voit aina saada enemmän DoFollow-linkkejä Google Plus, LinkedIn, Pinterest jne. Tarvitset vain ylläpitää johdonmukaista lähettämisohjelmaa, joka seuraa tulosten seurantaa, jotta kaikki muutokset saatetaan ajoissa Source .

December 22, 2017