Back to Question Center
0

Miten saada laadukkaita linkkejä verkkosivustolleni?

1 answers:

Nykyään on vielä tärkeämpää tietää, miten saada laadukkaita linkkejä kuin koskaan ennen. Itse asiassa laadukkaan linkin rakentaminen on oleellinen osa käytännöllisesti katsoen minkä tahansa verkkosivujen hakuprosentin edistymistä. Lisäksi sitä pidetään usein keskeisenä piirteenä leijonanosan digitaalisten markkinointistrategioiden osuudesta. Joten, anna minun näyttää, kuinka saada laadukkaita linkkejä - on olemassa neljä yksinkertaista tointa tehtävän suorittamiseen ilman riskiä rikkoa Googlen ohjeita ja ansaita rangaistusrangaistus. Tässä he ovat: asetetaan suhteita korkeisiin viranomais sivuihin, säilytetään asiaankuuluvuutta ja käytetään hyvin tunnettuja sanoja ja yhdistyksiä, luodaan yhteyksiä suosittuihin teollisuuteen liittyviin sivustoihin ja tarjotaan arvokasta sisältöä tervetulleeksi jakamiseen.

how to get quality backlinks

Suhteet korkean viranomaisen sivuihin

Ei tarvitse sanoa, että korkein PR (PageRank) verkkosivustoja on yleensä vaikea saada. Samaan aikaan liikaa ihmistä keskittyy ponnisteluihinsa vain ylemmillä PR-sivuilla, joilla he voivat liittyä. Näin lupaavilla verkkosivustoilla, joilla on vielä riittävästi verkkotunnuksia, voidaan usein laiminlyödä. Joten, miksi ei käyttää tätä tilaisuutta pysyä kilpailussa, eikö? Tässä on, miten saada laadukkaita käänteisiä siellä - älä vain välitä, jos verkkosivu, johon haluat linkittää, on riittämätön PR. Tarkoitan vain, että varmista, että sinulla on DoFollow-yhteys mistä tahansa korkeista viranomaisilta, samalla verkkosivustolla, jolla on oma backlink-yhteys.

Hyvin tunnettujen sanojen ja yhdistysten käyttäminen

Suuret yritysbrändit ovat aina suurempaa painoa, vai eivät? Tarkoitan, että käyttämällä joitakin kuuluisia sanoja liittää oman yrityksen olisi hieno idea - vain lisätä painoa omia käänteisiä. Tässä on yksinkertainen esimerkki siitä, miten se toimii - viime vuonna minulla oli tapana päästä eroon yhdestä ainoasta sanasta "Duracell", jotta saataisiin yhteinen viittaus verkkokauppaan, joka tarjoaa taskulamppuja ja muita lisävarusteita myytäväksi. Lopulta minulla on takaisinkytkentä kuten "Kokeile parhaita vedenpitäviä taskulamppuja ja kestäviä Duracell-paristoja, jotka tulevat jokaisen. "Loppujen lopuksi olin todella yllättynyt pysymään kolmen parhaan Googlen hakutuloksen joukossa kuukauden ajan.

Toinen hyvä tapa saada laadukkaita linkkejä on rakentaa ystävällisiä suhteita joitakin suosittuja verkkosivustoja, jotka liittyvät yrityksesi teollisuuteen. Ensinnäkin, on paljon sivustoja aina halukas antamaan sinulle profiilin DoFollow linkkejä. Tarkoitan, että olen usein nähnyt todella hulluja tuloksia, kun ihmiset luottivat yhdistelmän seuraamalla muita ja hankkimalla suppiloyhteyden. Tällä tavoin tällainen profiili voi tehdä sivun riveistä monista eri lähteistä vahvasti vahvempien molemminpuolisten hyötyjen ansiosta.

quality backlinks

Arvokkaan sisällön tarjoaminen tervetulleita jakamiseen

Mikä voi olla hyötyä kuin pysyvä käänteinen linkki, joka voi matkustaa muualla itsenäisesti? Tämä tilaisuus voidaan toteuttaa ihmisille hyödyllisellä arvokkaalla sisällöllä. Sen pitäisi rohkaista jakamista muilla asiaankuuluvilla verkkosivuilla sekä henkilökohtaisia ​​blogeja ja profiileja sosiaalisessa mediassa. Sinun tarvitsee vain muistaa, että käänteisiisi pitäisi sijoittaa paitsi laadukkaisiin viesteihisi, mutta myös verkkosivustosi linkkiosioon. Voit siis kutsua ja jakaa sisältöäsi useamman henkilön kanssa sosiaalisen median, muiden kiinnostuneiden sivustojen sekä ystävien ja kollegoiden kanssa.Vihdoin voit kokeilla itseäsi vieraiden blogeissa. Yleisimmin se maksaa hyvin Source .

December 22, 2017