Back to Question Center
0

Kuinka arvokkaita (orgaanisia) linkkejä verkkokauppaan?

1 answers:

Päivillämme, kuten "luonnolliset" tai "hyvät" käänteiset linkit tulevat heittämään kuin hullu. Luotettavan linkkikampanjan luomiseksi kannattaa kiinnittää huomiota hyviin, asiaankuuluvista ja luonnollisista käänteisistä, koska se on perusedellytys, jonka Google antaa sivuston omistajille.

Olipa tarkoitus rakentaa linkkikampanjasi, osallistua SEO-konferenssiin tai pomo haastaa sinut laadukkaista yhteyksistä uuteen online-projektiin, on tärkeää tietää kaikenlaiset linkit.

Tämä lyhyt artikkeli on suunniteltu auttamaan sinua ymmärtämään jokaisen linkin tyyppi, antamaan sinulle määritelmiä ja auttamaan sinua ymmärtämään minkälaisia ​​käänteisiä voi vastata liiketoiminnan tarpeisiin.

good backlinks

Kytkeytyypit

  • Hyvä (luonnollinen) backlinks

orgaanisella tavalla. Yrityksesi ei tee sitä eikä joku ostanut sitä. Sillä ei ole mitään seurantaparametreja, eikä niitä ole sponsoroidussa tekstissä tai mainoksessa. Lisäksi hyvää (luonnollista) käänteistä ei ohjata JavaScriptin tai muiden kaupallistamistyökalujen avulla. Se on linkki, joka sijoitetaan manuaalisesti käyttäjälle, joka luo viittauksen sisältöön tai johonkin merkkituotteeseen tai palveluun. Hän tekee sen omalla tahdollaan ilman, että hän aikoo edistää tätä tuotemerkkiä.

Toisin kuin hyvät käänteiset linkit, tällaiset linkit sijoitetaan sponsoroituun sisältöön ja ne voidaan seurata PR-toimistoilla tai kaupallistaa erilaisia ​​kumppanuus- ja kumppaniohjelmia. Markkinoijat tai resurssinomistajat tarkoituksellisesti asettavat heidät mainostamaan jotain brändiä. Jos luonnottomilla käänteisillä on status dofollow, se voi aiheuttaa Googleille rangaistuksia päivitetyn Penguin-työkalun. Nämä rangaistukset voivat olla vakavia ja aiheuttavat huomattavan verkkosivujen ranking-listat pudota.

Google havaitsee luonnottomia (maksullisia) linkkejä seuraavilla kriteereillä:

  • ei luonnollisesti ansainnut linkit sisältävät seurantaparametreja, kuten UTM-lähdekoodia ja -välinettä;
  • niitä ympäröi sponsoroima tai mainos sisältö;
  • he tulivat verkkosivustoista, jotka toteuttavat kaupallistamiskäsikirjoituksia.

quality backlinks

Voit tarkistaa, onko verkkosivustolla luonnollisia tai luonnottomia käänteisiä, tarkastelemalla verkkosivuston koodia, lähteviä uudelleenohjauksia ja muita luonnottomia tekniikoita.

  • Puolivalmisteet käänteisiä

On joitain tapauksia, joissa voit löytää joitakin erilaisia ​​käänteisiä. Esimerkiksi, kun se on luonnollinen linkki kaikilla perusteilla, mutta käyttää joitain seurantaparametreja. Jos napsautat käänteistä linkkiä, sinut ohjataan sivulle, jolla voi olla joitain seurantaparametreja. Käyttäjät, jotka seuraavat tätä linkkiä, voivat kopioida ja liittää sen suoraan WWW-lähteisiin tarjoamalla luonnolliset linkit, joilla on myös nämä asetukset. Tämän seurauksena saat luonnottomia mutta orgaanisia linkkejä.

Paremman luonnollisen linkin laadun parantamiseksi sinun on varmistettava, että kun käyttäjä saavuttaa verkkosivusi seurattavan linkin kautta, asetat uudelleenohjauksen saadaksesi tiettyjä parametreja samaan aikaan, kun pääset ratkaisemaan orgaanisen sivurakenteen Source .

December 22, 2017